dynabook-rozsiruje-nabidku-notebooku-o-model-satellite-pro-c50-g
Novinka Dynabook rozšiřuje nabídku notebooků o model Satellite Pro C50-G

Dynabook rozšiřuje nabídku notebooků o model Satellite Pro C50-G

Mirek Kočí

Mirek Kočí

24. 2. 2021 14:22

Společnost Dynabook představuje patnáctipalcový Satellite Pro C50-G, u kterého uvádí, že kombinuje slušný výkon a moderní design.

Reklama

Satellite Pro C50-G je notebook navržený pro zaměstnance a studenty s omezeným rozpočtem. Po otevření víka se před nimi ukáže 15,6palcový antireflexní HD nebo Full HD displej a klávesnice se samostatným numerickým blokem a ClickPadem.

Potřebný výkon tu zajišťují procesory Intel Core desáté generace spolu s operační pamětí DDR4 o kapacitě až 16 GB a potěščí i možnost osazení počítače rychlým SSD kapacity 512 GB. Díky tloušťce pouhých 19,7 mm a hmotnosti jen 1,8 kilogramu je notebook vhodný na každodenní přenášení a výdrž baterie až 13,5 hodiny mu poskytuje dostatek energie na celý pracovní den.

Dynabook rozšiřuje nabídku notebooků o model Satellite Pro C50-G
i Zdroj: PCTuning.cz

O bezdrátové připojení se stará modul Wi-Fi 802.11 ac s rozhraním Bluetooth a navzdory tenkému profilu je notebook osazen množstvím portů – multifunkčním rozhraním USB type C zajišťujícím nabíjení, přenos dat i obrazu, a také dvěma dalšími porty USB 3.1 type A, HDMI konektorem v plné velikosti a zdířkou pro kabelové připojení Gigabit-LAN. Možnosti datového úložiště a přenosu dat rozšiřuje dále slot pro kartu microSD.

Notebook je také vybaven HD webkamerou, stereofonními reproduktory a vestavěným mikrofonem s podporou Cortany. Slot pro mikrofon/sluchátka a rozhraní Bluetooth pak usnadňuje připojení sluchátek či náhlavní soupravy při poslechu hudby i videohovorech.Fyzickému odcizení notebooku při práci na cestách pomáhá předcházet volitelný slot pro zámek Kensington.

Satellite Pro C50-G bude na evropském trhu dostupný během března. Doporučenou cenu bohužel zatím neznáme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama