dynabook-tecra-a40-g-je-odolny-firemni-notebook-s-vydrzi-13-hodin
Novinka Dynabook Tecra A40-G je odolný firemní notebook s výdrží 13 hodin

Dynabook Tecra A40-G je odolný firemní notebook s výdrží 13 hodin

Mirek Kočí

Mirek Kočí

5. 3. 2020 14:30

Společnost Dynabook představila nejnovější přírůstek do řady notebooků Tecra – přístroj s označením A40-G. Mezi jeho přednosti patří nízká hmotnost, vysoká výdrž na baterii, dostatečně výkonný hardware a konstrukce odpovídající vojenským standardům.

Reklama

Tecra A40-G je dalším z počítačů společnosti Dynabook, který je určen zejména zaměstnancům z firemní sféry. Po otevření víka se před vámi objeví čtrnáctipalcový displej s úpravou proti odleskům s rozlišením Full HD, tedy 1 920 × 1 080 pixelů. O výkon se postarají procesory Intel Core 10. generace a na výběr jsou i bohaté možností pro ukládání dat, včetně tří různých kapacit SSD.

V oblasti konektivity nechybí podpora Wi-Fi 6 a LTE. Pro připojení externích periferií je notebook vybaven portem USB Type-C a v závislosti na konfiguraci jedním nebo dvěma porty USB 3.1. Další možnosti přináší rozhraní gigabitový ethernet, HDMI port, čtečka microSD karet a volitelná dokovací stanice USB-C.

Dynabook Tecra A40-G je odolný firemní notebook s výdrží 13 hodin
i Zdroj: PCTuning.cz


Počítač je také osazen řadou robustních bezpečnostních prvků, které zajistí firmám vysokou míru ochrany před možnými bezpečnostními riziky. Základem je kombinace vlastního systému BIOS společnosti Dynabook a modulu Trusted Platform Module (TPM), který zajišťuje nejen bezpečné uložení dat, ale také snižuje riziko útoku zvenčí. Řadu přizpůsobitelných možností víceúrovňové autentizace, která chrání zařízení před neoprávněným přístupem, poskytuje SecurePad s čtečkou otisků prstů, volitelná čtečka čipových karet a možnost rozpoznání obličeje pro funkci Windows Hello.

K jistotě, že uživatelé budou moci být maximálně produktivní během celého pracovního dne, přispívá výdrž na baterii až 13 hodin a také funkce rychlého nabíjení, která dodá přístroji během 30 minut nabíjení energii na 4 hodiny práce. Hmotnost notebooku je 1,47 kilogramu.

Dynabook Tecra A40-G bude v Evropě dostupný v průběhu března. Doporučená cena zatím nebyla stanovena.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama