Elektrické kolo Bezior X500 nyní seženete se slevou z eshopu Tomtop
i Zdroj: tomtop.com
Novinka Elektrické kolo Bezior X500 nyní seženete se slevou z eshopu Tomtop

Elektrické kolo Bezior X500 nyní seženete se slevou z eshopu Tomtop

Komerční sdělení
21. 6. 2022 18:00 5

Šlapání do kopce odzvonilo. S elektrickým kolem Bezior X500 Pro si užijete jízdu rychlostí až 30 km/h a dojezdem až 100 kilometrů. Jedná se tak o ideální dopravní prostředek pro každého počítačového nadšence.

Reklama

E-shop Tomtop.com nabízí řadu skvělých slev a nyní se mezi nimi objevilo také populární elektrické kolo Bezior X500 Pro. To nabízí řadu zajímavých vlastností od vysoké rychlosti, přes daleký dojezd až po možnost rychlého složení.

Kolo je poháněno 500W motorem schopným vyvinout rychlost až 30 km/h. Na maximálku se dostane za pouhých 4,9 vteřiny, což oceníte například při jízdě ve městě. Motor si poradí až s 30° stoupáním, tudíž se nemusíte bát jízdy ve vrchovatém terénu.

Dojezd kola se liší podle používání. Na čistě elektrický režim zvládne Bezior X500 Pro 45 kilometrů. V režimu asistence, kdy vám motor dopomáhá k jízdě se operační dosah zvyšuje na 100 kilometrů. Nic vám ale nebrání jezdit mnohem dál.

Elektrické kolo Bezior X500 nyní seženete se slevou z eshopu Tomtop
i Zdroj: Tomtop.com

Baterie o kapacitě 48V je vyměnitelná, ale zároveň skrytá v hliníkovém rámu, který je voděodolný.  Její váha je pouhé tři kilogramy a plně ji nabijete za necelých pět hodin.

Abyste o kapacitě, dojezdu a dalších informacích měli přehled, kolo disponuje také 5palcovým LCD displejem. Naleznete zde všechny statistiky a informace o stavu kola. Zároveň je displej voděodolný a prachu vzdorný.

Elektrokolo samozřejmě není jen o chytrých funkcích. Výrobce myslel i na kvalitní provedení rámu z hliníkové slitiny 6061. Ta je tužší, odolná proti rzi a lehčí než například karbonová konstrukce v kombinaci s ocelí. Díky tomu můžete naložit na kolo nejen sebe, ale i další věci až do hmotnosti 200 kilogramů.

O pohodlnou jízdu se starají 26palcové pneumatiky s šířkou 5 centimetrů a dvojitým odpružením pomocí pružin a olejových tlumičů. K pohodlí a rychlé jízdě přispívá tak 7 převodových stupňů.

Praktickou vlastností kola je pak možnost složit rám na prakticky poloviční velikost. Díky tomu se vám kolo vejde například do kufru auta nebo většího úložného prostoru. Pro vášnivé cestovatele zkrátka ideální parťák.

Tomtop.com
i Zdroj: PCTuning.cz
Tomtop.com

Bezior X500 Pro aktuálně seženete na e-shopu Tomtop.com se slevou za 969.93 euro (24 208 CZK), tedy o téměř 50 % méně, než je běžná cena. Odeslání probíhá z německého skladu, tudíž nemusíte řešit clo ani podobné nepříjemnosti. Kolo navíc budete mít v rukou během několika desítek hodin po dokončení objednávky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama