EVGA nabízí unikátní karbonové PC šasi
i Zdroj: EVGA
Novinka EVGA nabízí unikátní karbonové PC šasi

EVGA nabízí unikátní karbonové PC šasi

Miroslav Ježek

Miroslav Ježek

27. 7. 2022 21:55 1

Tohle opravdu není obyčejná case, skříň nebo bedna.

Reklama

Otevřené skříně nejsou nijak zvláštní novinkou. Na výběr je dost designových vylomenin. Ale co nabízí EVGA je přece jenom unikátní. Trubkové šasi kompletně z karbonu, kde komponenty visí ve vzduchu na ocelových lanech (cože?). Díky tomu váží tahle klec jen 1.25 kg. Ne, není to překlep, opravdu jen jeden kilogram a čtvrt. Kromě perforovaných plechů neexistuje žádné krytí hardwaru a jediný designový výstřelek jsou tři stylové budíky na kontrolu teplot. 

EVGA dodává tento terminátorský skelet ve třech variantách. Za pět tisíc babek ($4999.99) dostanete šasi, RTX 3090 Ti Kingpin, základní desku Z690 Dark Kingpin a 1600 W zdroj (plus další příslušenství). Střední varianta za $3699.99 obsahuje klec, grafiku, zdroj a kit na vertikální montáž GPU. Nu a poslední možnost pro chudé za $1599.99 už je pouze rám a GPU vertikální kit. 

EVGA nabízí unikátní karbonové PC šasi
i Zdroj: EVGA

Navrch si tenhle exkluzivní model mohou objednat jen členové EVGA „klubu“. Našinci si to asi rozmyslí, neboť vypláznout čtyřicet tisíc za pár trubek, byť z karbonu, se zdá trochu přestřelené.

Zdroj: EVGA

Rozumné skříně najdete na CZC

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama