Fenomenální zombie řežba Dying Light Enhanced Edition zdarma na Epicu
i Zdroj: Techland
Novinka Fenomenální zombie řežba Dying Light Enhanced Edition zdarma na Epicu

Fenomenální zombie řežba Dying Light Enhanced Edition zdarma na Epicu

Miroslav Ježek

Miroslav Ježek

6. 4. 2023 18:00 18

Tady není co řešit a nad čím se rozmýšlet. Pokud jste nehráli, tak mazejte na Epic a odškrtněte si týden čistého času na prolezení každého zatuchlého koutu hry.

Reklama

Dying Light je jedna z mých nejoblíbenějších her vůbec. Strávil jsem stovky hodin masakrováním zombíků, plněním desítek různých a kolikrát bláznivých úkolů, vylepšoval jsem postavu, objevoval každý kout rozlehlé mapy a často narazil na vtipné easter eggy. Třeba skryté údolíčko, kde proti sobě stojí mrtvoly s dopravními kužely na hlavě a protivníky jim jsou.. rostliny! Správně, parodie na Plants vs Zombies. Příběh se odehrává ve fiktivním městě rozděleném na slumy a historické centrum a v okolí. Herní plocha je vskutku velkorysá a naditá k prasknutí chodícími mrtvolami, skrýšemi, questy, NPC postavami, zbraněmi a vlastně vším co vás napadne.

Dying Light odlišovalo od podobných her hlavně masivní použití parkouru, čili můžete skákat, lézt a vyvádět krkolomné prostocviky naprosto všude. Neexistují žádná omezení, kam byste se nemohli vydrápat, kromě těch ohraničující herní plochu, pochopitelně. Už základní hra byla pořádně rozsáhlá a dějová linka s poctivým (ale ne 100%) zkoumáním světa zabere tak 50 hodin. Datadisk The Following, který je samozřejmě přítomen, přidává obrovský venkov, kde by vás chůze po svých brzy umořila. Proto vývojáři přidali i buginu, ve které budete na venkově dračit a že rozjezdit na kaši hejno zombíků a ještě je polechtat plamenem je sakra zábavné!

Fenomenální zombie řežba Dying Light Enhanced Edition zdarma na Epicu
i Zdroj: Techland

Další věcí, co násobně prodloužilo životnost hry, je neúnavná péče autorů. Po sedm let přidávali nové datadisky v podobě zbraní, obleků nebo lokací. Do toho se pořádaly akce jako vánoční nebo velikonoční lov na sladkosti nebo mé oblíbené snížení gravitace a zvýšení vaší síly. Pak nakopnuté shnilotiny létaly až do oblak, z čehož se jeden musel smát, viz video výše. 

Zkrátka, dnes už legendární 3D zombie řežba, kterou si nemůžete nechat ujít, takže hurá na Epic a berte

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama