firma-steelseries-predstavila-herni-mys-rival-v-edici-dota-2
Novinka Firma SteelSeries představila herní myš Rival v edici Dota 2

Firma SteelSeries představila herní myš Rival v edici Dota 2

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

15. 7. 2014 10:00

Společnost SteelSeries dnes oznámila vydání speciální edice svojí herní myši Rival. Jedná se o edici pro všechny fanoušky a milovníky MOBA hry Dota 2.

Reklama

První, kdo bude mít možnost tuto myš vidět a vyzkoušet, budou účastníci šampionátu International 4 Dota 2. Vzhled myši se nese v duchu zmíněného herního titulu Dota 2, kombinuje tedy kameninově šedivý povrch myši s červenými pogumovanými plochami na bocích. Čelu myši potom dominuje logo zmíněného herního MOBA titulu. 

Firma SteelSeries představila herní myš Rival v edici Dota 2
i Zdroj: PCTuning.cz

Myš je vybavena, stejně jako její původní verze, optickým snímačem Pixart PMW3310, který nabídne možnost nastavení rozlišení od 50 do 6500 CPI. Akcelerace myši dosahuje hodnoty 50G. Těšit se můžeme také na Polling Rate 1000 Hz a 1ms dobu odezvy. Na těle myši je umístěno 6 programovatelných tlačítek, které využívají spínače s životností až 30 milionů kliknutí. 

Myš se připojuje USB kabelem opatřeným gumovou bužírkou, který je dlouhý 2 metry. SteelSeries Rival Dota 2 bude možné předobjednávat po ukončení zmíněného šampionátu za cenu 69,99 € (1 920 Kč). 

Zdroj: 1, 2
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama