games-with-gold-na-unor-a-dalsi-novinky-ze-sveta-xboxu
Novinka Games with Gold na únor a další novinky ze světa Xboxu

Games with Gold na únor a další novinky ze světa Xboxu

Mirek Kočí

Mirek Kočí

30. 1. 2019 19:00

Microsoft v rámci programu Games with Gold pro zlaté členy služby Xbox Live opět přichystal zajímavou nabídku. Předplatitelé se mohou už tradičně těšit na celkem čtyři tituly: dva pro Xbox One a dva pro Xbox 360, přičemž hry pro Xbox 360 jsou díky zpětné kompatibilitě hratelné i na konzolích Xbox One.

Reklama

Bloodstained: Curse of the Moon

Dostupnost: 1. až 28. února pro Xbox One

Pařba v parádním retro stylu, to je hra Bloodstained: Curse of the Moon. Tato akční adventura, pod níž je designérsky podepsán legendární Kodži Igaraši, je duchovním pokračovatelem řady klasických plošinovek minulosti. V průběhu hry můžete přepínat mezi různými postavami s jedinečnými schopnostmi a cestovat s nimi krajinou plnou nástrah v boji proti démonům usídleným v zakázaném zámku.

Super Bomberman R

Dostupnost: 16. února až 15. března pro Xbox One

Připravte se na pořádnou porci zábavy, protože Super Bomberman R se vrací a je ještě lepší! Osm bombarďáckých hrdinů se vydává do vesmíru, aby se zde utkali se zlým imperátorem Bugglerem, ale na pomoc jim teď přichází Master Chief. V exkluzivní verzi pro Xbox One budete používat svou špičkovou zbroj, která vám pomůže vždy, když půjde do tuhého. V nejlepším Bombermanovi všech dob můžete hrát sami, nebo s kamarádem.

Assassin’s Creed Rogue

Dostupnost: 1. až 15. února pro Xbox One a Xbox 360

Velké historické dobrodružství pokračuje ve hře Assassin’s Creed Rogue. Octenete se v období francouzsko-indiánské války v roli Shaye Patricka Cormacka, neohroženého mladého asasína bez budoucnosti, který se díky tragédii postupně stane smrtícím zabijákem a lovcem. Temná proměna vaší postavy navždy ovlivní budoucnost celého bratrstva.

Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy

Dostupnost: 16. až 28. února pro Xbox One a Xbox 360

Naučte ovládnout Sílu od mistra Jediho, Lukea Skywalkera, ve hře Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy. Tento klasický titul pro první model konzole Xbox je příběhem nadšeného studenta, který se setkává se známými postavami ze Star Wars a navštěvuje proslulá místa z jejich světa. Na konci jej pak čeká osudová volba: dobro a svoboda Světlé strany Síly, nebo mučivá přitažlivost její temné strany?

Další novinky ze světa Xboxu

Xbox Game Pass – nové tituly

We Happy Few
LEGO Movie Videogame
Middle-Earth: Shadow of Mordor (GOTY)
Saints Row: The Third
Crackdown 3 (vychází 15. února)

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama