genesis-holm-510-rgb-je-zajimavy-herni-stul-s-podsvicenim
Novinka Genesis HOLM 510 RGB je zajímavý herní stůl s podsvícením

Genesis HOLM 510 RGB je zajímavý herní stůl s podsvícením

Mirek Kočí

Mirek Kočí

26. 1. 2021 12:50 2

Genesis HOLM 510 RGB je stůl navržený pro náročné hráče, který je vybaven bezdrátovou nabíječkou, USB rozbočovačem a dálkovým ovládáním LED osvětlení. Celá sada pak je doplněna praktickými držáky a základnami.

Reklama

Pracovní prostor stolu HOLM 510 RGB má rozměry 160 × 75 cm. Výrobce se zaměřil na karbonovou povrchovou úpravu, která společně s vestavěným RGB LED osvětlením dodává stolu stylový vzhled. Ve výbavě stolu najdeme i dálkové ovládání s řadou režimů a efektů, aby si hráči mohli vybrat a vytvořit si vlastní herní stanici.

Genesis HOLM 510 RGB má na povrchu desky stolu umístěnou bezdrátovou nabíječku, která nezabírá žádný prostor a umožňuje rychlé nabíjení dalších zařízení. Uživatelé mohou využít i rozbočovač se třemi porty USB 3.0 pro usnadnění připojení příslušenství. Organizace kabeláže je jednodušší díky vodicím kanálům a polici pod deskou stolu s prostorem pro prodlužovací kabel.

Celá sada Genesis HOLM 510 RGB je doplněna držáky pro sluchátka a šálek, které lze namontovat zepředu i po stranách. K dispozici jsou také dvě demontovatelné police pro reproduktory a LED sloupky, které si hráč může připevnit kdekoli. Díky tomuto řešení nezabere další příslušenství žádné místo navíc. Deska stolu je položena na kovové konstrukci.

Herní stůl Genesis HOLM 510 RGB je v ČR k dispozici za cenu 7 633 Kč vč. DPH.

Genesis HOLM 510 RGB je zajímavý herní stůl s podsvícením
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama