Genesis Krypton 200 a 220 jsou lehké herní myši s RGB
i Zdroj: PCTuning.cz
Novinka Genesis Krypton 200 a 220 jsou lehké herní myši s RGB

Genesis Krypton 200 a 220 jsou lehké herní myši s RGB

Mirek Kočí

Mirek Kočí

15. 9. 2021 12:29

Váží pouhých 80 gramů, jsou vybaveny programovatelnými tlačítky, vnitřní pamětí a díky RGB osvětlení uživatelům umožňují vytvořit jedinečnou atmosféru. O kom je řeč? O nových myších Genesis Krypton 200 a Krypton 220.

Reklama

Prvním novým modelem je Genesis Krypton 200. Myš obsahuje optický snímač s rozlišením 6400 DPI a měla by uspokojit hráče hledající přesnost a rychlost. Její citlivost lze nastavit na jednu ze šesti úrovní a aktuální nastavení zobrazuje indikátor. Výrobce uvádí, že je vybavena tichými spínači, což ocení zejména noční hráči.

Genesis Krypton 200 používá šest programovatelných tlačítek, jejichž nastavení lze měnit pomocí softwaru. Program uživatelům umožňuje například přiřazovat tlačítkům nové funkce a ukládat makra. Černé matné tělo se rozsvítí pomocí RGB osvětlení s efektem PRISMO. Osvětleno je logo výrobce a decentní LED pásek zabudovaný do zadní části pouzdra.

Druhý model, Genesis Krypton 220, je rovněž vybaven osvětlením. Tato myš se může pochlubit o něco agresivnějším tvarem a LED páskami, které se táhnou po stranách. Odlišné jsou také hlavní spínače. Jejich životnost je počítána na 10 milionů kliknutí. Počet tlačítek a jejich konfigurovatelnost je stejná jako u prvního modelu.

Obě myši mají velmi nízkou hmotnost, která u modelu Krypton 220 činí 76 gramů a u modelu Krypton 200 77 gramů. Obě novinky jsou vybaveny vnitřní pamětí pro ukládání nastavení a zvládají zrychlení až 22 G.

Genesis Krypton 200 a Krypton 220 se k počítači připojují pomocí kabelu. V obou případech jsou USB kabely dlouhé 1,8 metru. Myši jsou kompatibilní s nejoblíbenějšími operačními systémy a ke koupi za cenu 299 korun.
 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama