gigabyte-vylepsil-svoji-radu-mini-pc-brix-procesory-intel-kaby-lake
Novinka Gigabyte vylepšil svoji řadu mini-PC Brix procesory Intel Kaby Lake

Gigabyte vylepšil svoji řadu mini-PC Brix procesory Intel Kaby Lake

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

10. 10. 2016 17:30 2

Stejně jako u řady notebooků se nyní dočkáme nových mobilních procesorů Intel z rodiny Kaby Lake také u některých mini-PC. Kupříkladu firma Gigabyte jimi nyní dovybavila svoje kompaktní systémy Brix.

Reklama

Miniaturní počítače značky Brix se dočkají celkem tří konfigurací s novými výkonnými procesory z řady Kaby Lake. Konkrétně bude moci výběr padnout na nejslabší model osazený procesorem Core i3-7100U, jenž nabídne dvě jádra, čtyři vlákna a základní takt 2,4 GHz, výkonnější Core i5-7200U se dvěma jádry, čtyřmi vlákny, základní frekvencí 2,5 GHz a turbem 3,1 Ghz, a v poslední řadě nejvyšším modelem Core i7-7500U, do jehož výbavy patří dvě jádra, 4 vlákna, takt 2,7 GHz v základu a až 3,5 GHz s turbem. 

Gigabyte vylepšil svoji řadu mini-PC Brix procesory Intel Kaby Lake
i Zdroj: PCTuning.cz

Stejně jako u celé řady dalších kompaktní barebone sestav, i zde si budeme nuceni sestavy dovybavit dalším hardware. V základu totiž dostaneme pouze skříň, zdroj a základní desku s procesorem. Dokoupit si pak budeme muset dle vlastního výběru operační paměti, úložiště a dokonce i operační systém. Cenu jednotlivých modelů bohužel zatím neznáme, ale mohla by se pohybovat zhruba od 8 000 do 17000 Kč. 

Zdroj: NextPowerUp

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama