google-play-pass-je-v-cesku-stoji-139-kc-mesicne
Novinka Google Play Pass je v Česku, stojí 139 Kč měsíčně

Google Play Pass je v Česku, stojí 139 Kč měsíčně

Mirek Kočí

Mirek Kočí

4. 10. 2020 14:04

Do České republiky příchází předplacená služba Google Play Pass. Za pravidelný měsíční či roční poplatek umožňuje přístup k aplikacím, řadě her a dalšímu obsahu bez reklam a dalších poplatků.

Reklama

Služba Play Pass odemyká uživatelům kurátorovaný výběr stovek titulů, které jsou díky tomu bez reklam, nákupů v aplikacích a plateb předem. Předplatitelé se mohou těšit na oblíbené klasiky, jako jsou Sonic the Hedgehog, Monument Valley, Terraria a Star Wars: Knights of the Old Republic, i úplné novinky nebo méně známé kousky jako Levelhead, Samorost 3, SAMURAI II: VENGEANCE, This War of Mine, Teslagrad a mnoho dalších.

Kromě her ale služba obsahuje i užitečné aplikace, jako např. Photo Studio Pro. V Obchodu Google Play jsou aplikace a hry označeny ikonou Play Pass pro snazší orientaci. Nové appky a hry Google plánuje přidávat každý měsíc.

Google Play Pass je v Česku, stojí 139 Kč měsíčně
i Zdroj: PCTuning.cz

Součástí Play Pass jsou mimo jiné také dva tituly od světově oceňovaného českého herního studia Amanita Design, již zmiňovaný Samorost 3 a Chuchel. „Pro hráče má Play Pass velkou hodnotu v tom, že jim za jednu platbu nabízí přístup k ucelené sbírce kvalitních her, o kterých by se jinak možná vůbec nedozvěděli, a pomáhá jim tak objevovat novinky i časem prověřené klasiky,“ komentoval novinku Jakub Dvorský, zakladatel vývojářské společnosti Amanita Design.

Služba Play Pass na zařízeních s operačním systémem Android byla v České republice spuštěna dnes. Službu si lze nejprve vyzkoušet na jeden měsíc zdarma a v případě spokojenosti si předplatit Play Pass za 139 Kč měsíčně, anebo si koupit zvýhodněné roční předplatné za 849 Kč.

Stejně jako v případě rodinné mediatéky Google Play může správce sdílet své předplatné Play Pass v Google Family až s pěti rodinnými příslušníky. Více se o službě Google Play Pass dozvíte zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama