google-predstavil-gmail-motion-revolucni-ovladani-e-mailu-pomoci-gest
Novinka Google představil GMail Motion, revoluční ovládání e-mailu pomocí gest

Google představil GMail Motion, revoluční ovládání e-mailu pomocí gest

Mirek Kočí

Mirek Kočí

1. 4. 2011 11:30 10

Na technologii, která vám umožní GMail ovládat jako nikdy předtím, v Googlu pracovali bezmála 25 let. Aplikaci lze již stáhnout a bezpečně používat.

Reklama

Ačkoli GMail si dnes většina lidí pochvaluje. Stále je co zlepšovat a vědí to i v samotném Googlu. Vývojáři internetového giganta proto dnes představili aplikaci s názvem GMail Motion.

Jak známo, počítačová myš a klávesnice (běžné ovládací periferie) se začali používat dávno před nástupem internetu. Google se táže: Proč bychom je měli používat i nadále? A počínaje dnešním dnem sází na sofistikované technologie a novátorský přístup.

Jak to celé funguje?

Aplikace GMail Motion je postavena na patentované sofistikované technologii a používá webkameru vašeho počítače, která zaznamenává každý váš pohyb; ten vyhodnotí a převede do smysluplných znaků a příkazů. Gesta byla vybírána s citem, jsou jednoduchá a intuitivní, a to kvůli tomu, aby je mohl využívat každý.

Google představil GMail Motion, revoluční ovládání e-mailu pomocí gest
i Zdroj: PCTuning.cz

Proč GMail Motion používat?

Používání GMail Motion je nejen bezpečné, ale také zdravé a zábavné. Stejně jako u každé fyzické aktivity, i zde jsou doporučována určitá opatření. Za prvé, ujistěte se, že máte kolem sebe dostatek místa. Za druhé, každých 30 či 40 minut si udělejte přestávku. A nakonec, nezapomeňte se protahovat, abyste ulevili ztuhlému svalstvu.

GMail Motion si můžete stáhnout z odkazu zde.

Zdroj: Google

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama