Hacker ukradl a zveřejnil záběry z chystaného GTA 6
i Zdroj: Rockstar Games
Novinka Hacker ukradl a zveřejnil záběry z chystaného GTA 6

Hacker ukradl a zveřejnil záběry z chystaného GTA 6

Miroslav Ježek

Miroslav Ježek

19. 9. 2022 18:25

To tak pracujete na jedné z nejočekávanějších her a probudíte se do dne, kdy na internetu kolují desítky videí a obrázků spolu s částmi kódu. Zřejmě byste nebyli nadšeni.

Reklama

Ačkoli oficiálně víme jen to, že GTA 6 je v přípravě, díky tomuto masivnímu úniku jsme dostali slušnou představu o hře samotné. Kromě kusých informací jsme mohli tušit, že hřištěm bude Vice City nebo že budeme mít dva hlavní charaktery, mezi kterými budeme přepínat. Nu a hacker „teapotubehacker“ nás oblažil pořádným balíkem videí a obrázků. U nich se právě potvrzuje a vyjasňuje spousta věcí. Videa se šíří všemi kanály, nicméně distributor Take 2 a i vývojářská firma Rockstar Games se snaží seč můžou a videa jsou promptně blokována.

Ukradený balík dat byl sdílen na serveru GTAForums a loupežník se ještě pochlubil tím, že v budoucnu by mohl zcizit další data, zdrojové kódy, assety a testovací build hry. Mohlo jít také o promyšlený hoax, jenže z videí je slyšet profesionální dabing s obsahem, který by odpovídal reáliím GTA, jsou vidět oba charaktery, detailní lokace a další věci. Není jasné, jak stará jsou ukradená data, ale vzhledem k tomu, že GTA 6 bychom se mohli dočkat až v roce 2024 či 2025, hra bude možná vypadat úplně jinak.

Pokud linkované video zmizí, jednoduše na youtube zadejte “gta 6 leak” a jistojistě vám vyskočí další kanály. Lavina už se řítí. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama