halloween-miri-i-do-hry-world-of-warships
Novinka Halloween míří i do hry World of Warships

Halloween míří i do hry World of Warships

Mirek Kočí

Mirek Kočí

27. 10. 2017 08:45

Halloweenská oslava ve World of Warships přichází se zajímavými plavidly, graficky propracovanými stroji a samozřejmě také strašidelným příběhem.

Reklama

„Loď Transylvania se svým doprovodem uprchla z Říše temnoty, ale Temné síly je sledovaly domů! Bojujte proti vlnám ponurých lodí a letadel, zatímco se magické věže snaží dokončit rituál a uzamknout portál jednou provždy,“ uvedli vývojáři ze studia Wargaming a zároveň také dodali, že halloweenský event ve World of Warships nabídne spoustu zábavy, který vnese do této populární online hry trochu té dušičkové nadsázky.

Rasputin se vrátí se svými hordami Zikas, a tentokrát bude mít posily! Obávaná letadlová loď Great Gorgon vstoupí do boje se svou legií torpédoborců Ghoul, křižníků Scarab a bitevních lodí Varg. Hráči se však nemusí bát, nebudou v tom sami.

Vybírat budou moci mezi torpédoborcem Urashima, křižníkem Svyatozar, bitevní lodí Magnu-S nebo letadlovou lodí Nobilium. Každé plavidlo dostane samozřejmě nadpřirozené schopnosti a velet mu bude kapitán s 19 body schopností.

Jak se k halloweenským scénářům dostanete? Pokud máte účet 8. úrovně nebo vyšší, stačí vybrat „scénář“ z vysunovací nabídky vedle tlačítka „BITVA!“. Pokud na bitvu už nějakou chvíli čekáte, vyberte si jinou třídu lodí, nebo s přáteli vytvořte rozšířenou divizi.

Do tohoto herního režimu se dostanete také tak, že si v přístavu vyberete jednu ze speciálních halloweenských lodí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama