hearthstone-uz-ma-pres-20-milionu-hracu
Novinka Hearthstone už má přes 20 milionů hráčů

Hearthstone už má přes 20 milionů hráčů

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

17. 9. 2014 21:00

Pouhých 6 měsíců po oficiálním uvedení Hearthstone: Heroes of Warcraft na PC už tato free-to-play karetní fantasy hra posbírala přes 20 milionů hráčů. Prostřednictvím svého Twitterového účtu to oznámila společnost Blizzard, která Hearthstone vytvořila i vydala.

Reklama

Poslední milník společnost Blizzard hlásila v březnu tohoto roku, kdy Hearthstone přešla z beta verze do ostrého provozu. V té době ji hrálo přibližně 10 milionů hráčů, což znamená, že se její publikum více než zdvojnásobilo.

Hearthstone už má přes 20 milionů hráčů
i Zdroj: PCTuning.cz

Pokud Hearthstone bude expandovat touto rychlostí, může velice rychle překonat World of Warcraft nejen počtem aktivních hráčů, ale také výdělky. MMORPG World of Warcraft v současné době hraje přibližně 7 milionů hráčů. Rozdíl je v tom, že zatímco Hearthstone je free-to-play a vedle PC ji můžeme hrát i na platformě iOS (verze pro Android by měla být dostupná do konce tohoto roku), WoW je výhradně pro PC a od hráčů vybírá pravidelné měsíční poplatky. Favorit na pozici dojné krávy Blizzardu je tak nad slunce jasný.

Zdroj: PC Gamer

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama