herni-mys-logitech-g502-dostala-novy-snimac-hero-16k
Novinka Herní myš Logitech G502 dostala nový snímač HERO 16K

Herní myš Logitech G502 dostala nový snímač HERO 16K

Mirek Kočí

Mirek Kočí

31. 8. 2018 12:00

Logitech představuje herní myš 502 HERO, která je modernizovanou verzí populárního modelu G502. Novinka si navenek zachovává stejný charakteristický stylový tvar jako originál, uvnitř ji však vylepšují technologie.

Reklama

Kromě podsvícení G LIGHTSYNC RGB, jedenácti programovatelných tlačítek, pěti přídavných závaží a opleteného kabelu dostala navíc snímač G HERO (High Efficiency Rated Optical) 16K, který má být aktuálně nejvýkonnějším a nejpřesnějším senzorem na trhu.

G HERO 16K má novou optiku a vylepšený trasovací algoritmus, který zajišťuje precizní sledování polohy bez akcelerace, vyhlazování nebo filtrování v celém rozsahu rozlišení. Dokáže snímat rychlostí přes 400 IPS a pracovat s rozlišením až 16 000 DPI s přesností na jeden pixel.

Mimo to má myš má 11 tlačítek, pro která lze naprogramovat potřebné příkazy a makra pomocí Logitech Gaming Software (LGS), pět 3,6gramových závaží k přizpůsobení hmotnosti a dva režimy fungování rolovacího kolečka. Podsvícení je možné vybírat přibližně z 16,8 milionu barev pomocí technologie Logitech G LIGHTSYNC RGB. Interní paměť uchová až pět profilů, takže spolu s myší si můžete vzít kamkoli i svoje vlastní nastavení.

Herní myš Logitech G502 dostala nový snímač HERO 16K
i Zdroj: PCTuning.cz

Mechanické spínače Logitech 502 HERO vznikly ve spolupráci s firmou Omron a mají vydrž až 50 milionů sepnutí. Celkovou hmotnost myši Logitech G502 HERO a její těžiště je možné upravit vhodným rozmístěním dodávaných závaží.

Herní myš Logitech G502 HERO v černé barvě by měla být k dostání v říjnu u prodejců na celém světě za doporučenou maloobchodní cenu 2 299 Kč.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama