herni-sluzbu-xcloud-uz-si-predplaci-15-milionu-lidi
Novinka Herní službu xCloud už si předplácí 15 milionů lidí

Herní službu xCloud už si předplácí 15 milionů lidí

Mirek Kočí

Mirek Kočí

9. 10. 2020 11:00

Služba xCloud, která dovoluje hrát hry na velmi pomalých počítačích nebo například smartphonech, slaví úspěch. V současné době si ji předplácí už více než 15 milionů hráčů. Vyplývá to z informací společnosti Microsoft.

Reklama

Project xCloud je klasickou streamovací herní službou. Uživatelé za určitý poplatek mohou využít výpočetní výkon počítačů Microsoftu, který je pro chod moderních her nezbytný, a na svém zařízení si pak zobrazí už jen samotnou hru.

Jedinou podmínkou je rychlé internetové připojení, aby mohl být obraz přenášen ve vysokém rozlišení a s maximálními detaily. Cloudové hraní bez jakýchkoli dalších poplatků je v České republice dostupné prostřednictvím předplatného Xbox Game Pass Ultimate od 15. září.

Herní službu xCloud už si předplácí 15 milionů lidí
i Zdroj: PCTuning.cz

Hráči si mohou vyzkoušet první měsíc předplatného Xbox Game Pass Ultimate jen za 25,90 Kč. Kromě cloudového hraní Xbox Game Pass Ultimate dále zahrnuje přístup k více než 100 her jak pro konzole, tak PC, exkluzivní členské slevy, akce a perky, stejně jako členství Xbox Live Gold umožňující hraní s přáteli napříč různými zařízeními.

Po vypršení zvýhodněného období zaplatí hráči za standardní členství Xbox Game Pass Ultimate poplatek 339 Kč měsíčně, tedy 4 068 Kč ročně.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama