herni-smartphone-xiaomi-blackshark-miri-do-evropy
Novinka Herní smartphone Xiaomi Blackshark míří do Evropy

Herní smartphone Xiaomi Blackshark míří do Evropy

Martina Lipertová

Martina Lipertová

10. 11. 2018 10:30 3

  Herní smartphone Xiaomi Black Shark byl na začátku roku uveden v Číně. Nyní prožije premiéru v Evropě. Stane se tak 16. listopadu.  

Reklama

Herní smartphone Xiaomi Blackshark míří do Evropy
i Zdroj: PCTuning.cz

Xiaomi Black Shark je dodáván s odnímatelnou herní podložkou a kapalným chlazením s teplotní redukcí. Smartphone pohání procesor Snapdragon 845 s grafickým čipem Adreno 630 a prodává se s kapacitou až 8 GB paměti RAM a 128 GB vnitřního úložiště. Taktéž má 4000 mAh baterii a displej s rozlišením 1080p a poměrem stran 21:9.

Xiaomi Black Shark je dodáván s Androidem, ve kterém můžete přepínat mezi klasickým operačním systémem a herním prostředím nazývaným „shark space“. Pokud přepnete do „žraločího“ režimu, vymaže se paměť, aby telefon poskytl vyšší výkon, a vypne se upozornění na příchozí volání.

Cena Xiaomi Black Shark pro Evropu zatím není známa. Model se 6 GB RAM a 64 GB vnitřního prostoru se však v Číně prodává za 480 dolarů (cca 10 600 korun) a podobná cena se dá očekávat i u nás.

Black Shark se podívá konkrétně do těchto Evropských zemí: Rakousko, Belgie, Bulharsko, Chorvatsko, Kypr, Česká republika, Dánsko, Estonsko, Finsko, Francie, Německo, Řecko, Maďarsko, Lucembursko, Malta, Nizozemsko, Polsko, Portugalsko, Rumunsko, Slovensko, Slovinsko, Španělsko, Švédsko a Anglie.

Zdroj: The Verge

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama