honor-6-dostava-uzivatelske-prostredi-emui-3-0
Novinka Honor 6 dostává uživatelské prostředí EMUI 3.0

Honor 6 dostává uživatelské prostředí EMUI 3.0

Mirek Kočí

Mirek Kočí

1. 2. 2015 21:15 1

V těchto dnech probíhá napříč evropskými zeměmi významná softwarová aktualizace mobilního telefonu Honor 6. Inovované podoby uživatelského prostředí EMUI verze 3.0 se dočkají také tuzemští majitelé tohoto přístroje. Nová verze přináší oproti té předchozí stovky vylepšení v oblasti vzhledu i funkčnosti.

Reklama

Verze EMUI 3.0 nabízí uživatelům elegantnější a přehlednější design i více možností pro celkové přizpůsobení vzhledu prostředí. Přepracována byla vysouvací lišta s rychlým přístupem k základním funkcím, měnit lze snadno také velikosti widgetů na ploše. Dalšího vylepšení se dočkala správa kontaktů a upozornění, funkce přibyly také v přehrávači hudby, hodinách nebo kalendáři. Nové možnosti v podobě snadného přidání vodoznaku s GPS značkou, automatického „zkrášlení“ portrétů nebo zabudovaného čtení QR kódů získala také aplikace pro focení.

Oproti předcházející verzi přinese nová podoba uživatelského prostředí EMUI 3.0 celkem 845 vylepšení, která vycházejí ze zpětné vazby 10 milionů uživatelů.

Aktualizace již je nebo bude majitelům mobilního telefonu Honor 6 nabídnuta v nejbližších dnech automaticky skrze upozornění telefonu, případně mohou její dostupnost zkontrolovat v menu „nastavení“ -> „aktualizace“.

Zdroj: Honor

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama