HONOR se vyšplhal na jedničku na čínském trhu. Nejvíce bodují poslední novinky Magic4 Pro a HONOR 70
i Zdroj: HONOR
Novinka HONOR se vyšplhal na jedničku na čínském trhu. Nejvíce bodují poslední novinky Magic4 Pro a HONOR 70

HONOR se vyšplhal na jedničku na čínském trhu. Nejvíce bodují poslední novinky Magic4 Pro a HONOR 70

Mirek Kočí

Mirek Kočí

1. 8. 2022 10:48

HONOR překonal všechny soupeře a je lídrem na čínském trhu. Značka už od konce minulého roku vykazuje razantní nárůst. Tentokrát mluví výsledky jednoznačně.

Reklama

HONOR překonal konkurenci a je suverénní jednička na domácím trhu. Ve 2. kvartálu roku 2022 poskočil v meziročním srovnání z 8,8 % na 19,5 % a s 13,1 milionem distribuovaných kusů mobilních telefonů jde pak o enormní nárůst o 88,6 %

Značce pomohly na vrchol dva velmi výrazné produkty poslední sezóny. V Číně právě uvedený HONOR 70 s profesionálním výbavou a několika technologickými vychytávkami je trhák prodejů. 

Honor50
i Zdroj: PCTuning.cz
Honor50

Velmi důležitým momentem bylo také uvedení vlajkové série Magic4, která posílila i high-endový segment. HONOR Magic4 Ultimate také stále kraluje žebříčku DXOmark jako nejlepší fotomobil, zlatou kategorii za foto výbavu má i HONOR Magic4 Pro.

HONOR Magic4 Pro zaznamenal rekordní úspěch i na českém trhu. V první den prodeje byl absolutně vyprodaný a po doskladnění byl znovu vyprodaný během jednoho dne a dál překonává původní odhady.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama