honoru-zlevnuje-svoje-chytre-hodinky-usetrit-muzete-pekne-penize
Novinka Honoru zlevňuje svoje chytré hodinky. Ušetřit můžete pěkné peníze

Honoru zlevňuje svoje chytré hodinky. Ušetřit můžete pěkné peníze

Mirek Kočí

Mirek Kočí

19. 1. 2021 18:30

V novoroční slevové akci Honoru najdete oblíbené outdoorové hodinky Watch GS Pro, stylový model Watch ES, fitness tracker Band 5 či elegantní MagicWatch 2.

Reklama

Watch GS Pro umí měřit více než 100 tréninkových režimů a chlubí se navíc pořádnou odolností a výdrží až 25 dní. V rámci akce jsou u vybraných prodejců k dostání za 4 990 Kč namísto původních 6 499 Kč.

Hodinky Watch ES nabízí 44 animovaných pohybových aktivit, které demonstrují, jak správně cvičení provádět. Navíc si můžete vybrat až z 95 tréninkových režimů pro monitorování vašeho progresu. Svou cenu tyto hodinky snížily z 2 499 Kč na 1 999 Kč.

Honoru zlevňuje svoje chytré hodinky. Ušetřit můžete pěkné peníze
i Zdroj: PCTuning.cz

Zlevnil i fitness tracker Band 5, který zobrazuje data o srdečním tepu, tréninkovém času, vzdálenosti, rychlosti, spálených kaloriích i okysličení krve.Honor Band 5 je právě teď k dostání na Alza.cz jen za 799 Kč namísto původních 999 Kč.

A levnější jsou i hodinky MagicWatch 2, které mají hlasového asistenta a disponují 15 sportovními režimy a dalšími 13 různými běžeckými kurzy. Nově je koupíte 3 499 Kč místo původních 4 999 Kč u prodejce Mobil Pohotovost do 25. ledna.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama