hry-od-ceskeho-studia-bohemia-interactive-oslovily-v-roce-2020-14-milionu-hracu
Novinka Hry od českého studia Bohemia Interactive oslovily v roce 2020 14 milionů hráčů

Hry od českého studia Bohemia Interactive oslovily v roce 2020 14 milionů hráčů

Mirek Kočí

Mirek Kočí

13. 1. 2021 16:23

Největší české herní studio Bohemia Interactive loni i přes nepříznivé globální události zaznamenalo velmi úspěšný rok. Dařilo se jak celé společnosti, tak i jejím hlavním titulům (Arma 3, DayZ, Vigor a Ylands).

Reklama

Hry od českých vývojářů z Bohemia Interactive si v loňském roce užilo 14 milionů aktivních hráčů po celém světě. „Bohemka“ v roce 2020 prodala celkem 5,7 milionů kopií svých her a jejich rozšíření s tržbami přes 1,6 miliardy korun.

Vývojáři pokračovali v průběžném vylepšování svých titulů a s jejich rozšiřováním na nové platformy. Hry Bohemia Interactive si tak hráči mohou užít nejen na PC, ale i na konzolích Xbox, Playstation a Switch a na mobilních platformách Android a iOS.

Studio Bohemia Interactive si s více než 350 lidmi v celkem 6 pobočkách ve 3 zemích světa (ČR, Nizozemsko a Thajsko) upevnilo pozici nejvýznamnějšího tuzemského zaměstnavatele v oboru.

Hry od českého studia Bohemia Interactive oslovily v roce 2020 14 milionů hráčů
i Zdroj: PCTuning.cz

Zásadně pokročily také práce na novém engine Enfusion, který se stane srdcem budoucích klíčových her Bohemia Interactive. Ten kromě pokročilé fyzikální simulace nabídne moderní grafický „kabátek“ a rozsáhlou podporu komunitních módů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama