htc-snizuje-cenu-virtualni-reality-vive-pro-eye-a-nabizi-i-slevy-na-vive-cosmos
Novinka HTC snižuje cenu virtuální reality Vive Pro Eye a nabízí i slevy na Vive Cosmos

HTC snižuje cenu virtuální reality Vive Pro Eye a nabízí i slevy na Vive Cosmos

Mirek Kočí

Mirek Kočí

3. 3. 2020 11:45

Společnost HTC dnes oznámila trvalé snížení ceny headsetu Vive Pro Eye s technologií sledování pohybu očí. Nová cena byla stanovena na 35 990 Kč. Výrobce představil také výhodné balíky. Vive Pro Eye Office má v ceně 42 490 Kč profesionální licenci se zárukou a službami pro komerční využití. Herny pak ocení Vive Pro Eye Office – Arena Bundle za 67 320 Kč, ve kterém naleznou nejen 4 základnové stanice pro instalace na prostoru až 10 × 10 m, ale také optický kabel, který je schopen tak velkou herní plochu obsáhnout.

Reklama

Soukromé uživatele potěší slevová akce na headset Vive Cosmos, při jehož nákupu v březnu ušetří 2 500 Kč. Na příchod očekávaného titulu Half-Life: Alyx se tak připraví již za 19 090 Kč. Poslední novinkou je spuštění předobjednávek na Vive Cosmos Elite, které proběhne již zítra, tedy 4. března.

HTC snižuje cenu virtuální reality Vive Pro Eye a nabízí i slevy na Vive Cosmos
i Zdroj: PCTuning.cz

Profesionální služby a záruka (dříve známé jako Advantage)

S nabídkou balíků Vive Pro Eye výrobce zjednodušil svůj záruční program s rozšířenými službami pro profesionální uživatele VR headsetů. Ten je nově součástí každého „Office“ balíku. Zahrnuje dvouletou záruku pro komerční využití, uživatelskou podporu a další služby. Nechybí záruka odpovědi na e-mail do druhého pracovního dne, dedikovaná podpora na telefonu a chatu, nebo zrychlené řešení servisu a oprav.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama