HTC spustí předobjednávky 5K headsetu VIVE Focus
i Zdroj: PCTuning.cz
Novinka HTC spustí předobjednávky 5K headsetu VIVE Focus

HTC spustí předobjednávky 5K headsetu VIVE Focus

Mirek Kočí

Mirek Kočí

8. 6. 2021 19:27

Společnost HTC dnes oznámila termín zahájení předobjednávek nejnovějšího headsetu VIVE Focus 3, který je určený pro profesionální sféru. Případní zájemci za něj zaplatí 37 590 Kč.

Reklama

Novinka nabízí 5K rozlišení, 120° FOV, 90Hz obnovovací frekvenci, stejně jako RGB uspořádání subpixelů a zobrazovače eliminující screen-door efekt. O výpočetní výkone stará chipset Qualcomm Snapdragon XR2 s aktivním chlazením. Nechybí ani prémiové zpracování s magnéziovým tělem pyšnícím se o 20 % nižší hmotností a 500 % vyšší odolností než běžně používané plasty.

Herny a veřejné provozy ocení implementaci výměnné baterie s indikátorem nabití, kterou lze vyměnit během okamžiku. Headset tak může sloužit bez odstávek pro nabíjení a obsluha pozná nutnost výměny baterie prostým pohledem i ve chvíli, kdy jej klient používá. Praktickým detailem je magnetické uchycení přední i zadní stélky, díky kterým je možné VIVE Focus 3 připravit pro nového klienta během okamžiku.

HTC VIVE Focus 3
i Zdroj: PCTuning.cz
HTC VIVE Focus 3

Výrobce neopomněl ani ergonomii a komfort umožňující hodiny pobytu ve VR. Jemné nastavení vzdálenosti mezi očima (IPD) zlepšuje vizuální zážitek a odstraňuje namáhání okohybných svalů. Krční svalstvo pak ocení perfektní předozadní vyvážení, díky kterému headset nepřevažuje hlavu vpřed. Vše završují propracované reproduktory s dvěma měniči, zajišťující nekompromisní zvukový zážitek.

HTC VIVE Focus 3 i s dvouletou zárukou bude v prodeji během června za cenu 37 590 Kč. Předobjednávky budou spuštěny 10. června.

Headsety virtuální reality HTC VIVE můžete zakoupit na e-shopu CZC.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama