htc-vive-cosmos-lze-po-omezenou-dobu-ziskat-s-vyraznou-slevou
Novinka HTC Vive Cosmos lze po omezenou dobu získat s výraznou slevou

HTC Vive Cosmos lze po omezenou dobu získat s výraznou slevou

Mirek Kočí

Mirek Kočí

16. 1. 2020 12:00

Společnost HTC oznámila lednové slevy na nejnovější set virtuální reality Vive Cosmos, který disponuje celkem šesti integrovanými kamerami, které se starají o lokalizaci v prostoru. Headset zaujme i kvalitním displejem s minimalizovanými tmavými přechody mezi jednotlivými pixely, které jsou velkým problémem u první generace VR headsetů.

Reklama

HTC Vive Cosmos se dále pyšní i podporou bezdrátového adaptéru Vive Wireless, se kterým se uživatelé nemusí obávat zakopnutí ani při nejdivočejších zážitcích. Navíc nabízí i modulární konstrukci s výměnnými moduly, které zajišťují připravenost pro budoucí rozvoj virtuální reality i kompatibilitu s tradičním systémem Steam VR. S prvním očekávaným panelem Vive Cosmos External Tracking Mod například fanoušci získají možnost využívat nadále Vive trackerů, klasických ovladačů systému Vive a dokonce i ovladačů Index controller.

Kromě špičkového headsetu získají za výhodnou cenu nadšenci pro virtuální realitu zdarma půlroční přístup ke knihovně služby Viveport Infinity, která nabízí stovky oceňovaných VR aplikací, her a videí.

Získat HTC Vive Cosmos za cenu 19 090 Kč bude možné od dnešního dne, tedy čtvrtka 16. ledna do středy 22. ledna v obchodě www.alza.cz a u vybraných partnerů.

HTC Vive Cosmos lze po omezenou dobu získat s výraznou slevou
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama