htc-viveport-infinity-spousti-podporu-virtualni-reality-valve-index
Novinka HTC Viveport Infinity spouští podporu virtuální reality Valve Index

HTC Viveport Infinity spouští podporu virtuální reality Valve Index

Mirek Kočí

Mirek Kočí

30. 8. 2019 16:00

HTC pokračuje v rozšiřování dostupnosti předplacené služby Viveport Infinity a všem vlastníkům nového headsetu od Valve rozdává dva měsíce zdarma.

Reklama

Společnost HTC oznámila zahájení oficiální podpory headsetu Valve Index ve službě Viveport Infinity. Majitele novinky navíc přivítá darem ve formě dvou měsíců předplatného. Mohou si tak bezplatně vyzkoušet všechny výhody služby včetně placených titulů zdarma, slev na nákupy nebo bohaté nabídky prémiového video obsahu. Neomezený přístup k neustále rostoucí knihovně her a aplikací v programu předplatného je samozřejmostí.

Dva měsíce předplatného zdarma si v termínu od 1. do 30. září mohou aktivovat nejen noví zákazníci, ale i stávající uživatelé headsetu Valve Index. První opravdu neomezená služba pro VR je běžně dostupná za 399 Kč měsíčně.

Roční předplatné s cenovkou 2 999 Kč pak zajistí ještě výraznější úspory. Fanoušci virtuální reality získají přístup ke stovkám VR aplikací, mezi nimiž nechybí hity jako Ninja Legends, Fisherman’s Tale, Apex Construct, Fujii, Gun Club, Angry Birds VR a I Expect You To Die. Každý měsíc navíc přibývají nové tituly, a tak nikdy nechybí zajímavý obsah k objevování.

HTC Viveport Infinity spouští podporu virtuální reality Valve Index
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama