HyperX přidává podporu pro ovladače Xbox Series X|S na nabíjecí stanici
i Zdroj: PCTuning.cz
Novinka HyperX přidává podporu pro ovladače Xbox Series X|S na nabíjecí stanici

HyperX přidává podporu pro ovladače Xbox Series X|S na nabíjecí stanici

Mirek Kočí

Mirek Kočí

31. 5. 2021 19:17

HyperX uvádí na trh aktualizovanou nabíjecí stanici ChargePlay Duo pro Xbox. Ta byla schválená Microsoftem a zaručuje tak plnou kompatibilitu s nejnovějšími bezdrátovými ovladači pro jeho herní konzole. Postavena je tak, aby fungovala s novými ovladači pro Xbox Series X/S a zároveň původními bezdrátovými ovladači Xbox One.

Reklama

ChargePlay Duo nabízí dvojici nabíjecích baterií s kapacitou 1 400 mAh, které nahrazují klasické tužkové baterie. Nová nabíjecí stanice má navíc výměnné kryty baterky přímo na ovladači, aby bylo možné nabíjet baterii jen položením na nabíjecí stanici a bez nutnosti vyndávat baterie. V balení jsou kryty pro ovladače Xbox Series X/S a bezdrátové ovladače Xbox One.

HyperX ChargePlay Duo
i Zdroj: PCTuning.cz
HyperX ChargePlay Duo

ChargePlay Duo nabízí dokování na robustní základně, která má uvnitř extra závaží a gumové podložky pro maximální stabilitu. K dispozici jsou i užitečné LED indikátory, které ukazují stav baterie a nabíjecího cyklu v pro každý ovladač. ChargePlay Duo se tak přidává do rodiny produktů HyperX, které mají oficiální licenci Xbox. Konkrétně se jedná o CloudX, CloudX Flight, CloudX Chat, CloudX Stinger Core a CloudX Stinger.

Dostupnost

Nabíjecí stanice HyperX ChargePlay Duo pro Xbox je dostupná zhruba za 600 korun.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama