HyperX ukázalo svůj Xbox ovladač a druhou generaci myši Pulsefire Haste
i Zdroj: HyperX
Novinka HyperX ukázalo svůj Xbox ovladač a druhou generaci myši Pulsefire Haste

HyperX ukázalo svůj Xbox ovladač a druhou generaci myši Pulsefire Haste

David Jiránek

David Jiránek

5. 1. 2023 16:15

Na veletrhu CES nesmělo chybět ani HyperX. Výrobce herního příslušenství se pochlubil dvěma herními periferiemi. Úplnou novinkou je ovladač pro Xbox, myš Pulsefire Haste dostala nástupce.

Reklama

Ovladač HyperX Clutch Gladiate je oficiálně licencovaný kabelový gamepad pro konzole Xbox. Oproti verzi od Microsoftu nabízí už v základu zámky triggerů, které si tak můžete nastavit například podle hry. Nechybí ani zadní tlačítka s možností přemapování nebo výkonné vibrační motory. Texturované bočnice pomáhají v jistém úchopu. Cena je stanovena na 800 korun a ovladač dorazí na trh v březnu.

Druhou novinkou je nástupce herní myši HyperX Pulsefire Haste v bezdrátové i drátové podobě. Pryč je dírkování, váha přitom zůstává na 53 až 52 gramech (drát / bezdrát). Snímač byl vylepšen na HyperX 26K s DPI až 26 000. Myš nově využívá spínače HyperX Switch dimenzované na 100 milionů kliknutí.

Nechybí PTFE kluzáky nebo RGB podsvícení. V balení nalezneme i flexibilní kabel HyperFlex 2. Výdrž baterie by u bezdrátové varianty měla být až 100 hodin, kapacita je 370 mAh. Cena byla stanovena na 1 400 korun za drátovou verzi a 1 850 korun za bezdrátovou. Oba modely dorazí na trh v dubnu. K dostání budou v bílém a černém provedení.

HyperX ukázalo svůj Xbox ovladač a druhou generaci myši Pulsefire Haste
i Zdroj: HyperX

Specialitou je pak limitovaná edice kláves HyperX Cozy Cat. Produkty HX3D vyráběné na 3D tiskárnách budou v průběhu roku přicházet se vzhledy ve spolupráci s influencery, ambasadory a dalšími slavnými osobnostmi a partnery. Cena klávesy HyperX CozyCat je 450 korun, avšak dostupnost na evropském trhu je zatím neznámá.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama