ipad-air-ma-problemy-s-displejem-apple-ho-zdarma-vymeni
Apple Novinka iPad Air má problémy s displejem. Apple ho zdarma vymění

iPad Air má problémy s displejem. Apple ho zdarma vymění

Mirek Kočí

Mirek Kočí

9. 3. 2020 09:00 2

Společnost Apple je pověstná výrobou kvalitní elektroniky, která ještě předtím, než se dostane k zákazníkům, prochází přísnou výstupní kontrolou. Ne vždy se ale podaří celý proces stoprocentně vyladit a veškeré neduhy včas odhalit. Důkazem je závažný problém s displejem u iPadu Air třetí generace, na který upozorňují majitelé tohoto tabletu.

Reklama

Chyba se projevuje tak, že obrazovka přestane reagovat, zničehonic zčerná a už nezobrazuje žádný obsah. Uživatelé tvrdí, že než se displej jejich zařízení odporoučí na věčné časy, několikrát před tím ještě krátce zabliká.

Apple přiznává, že se jedná o specifickou výrobní vadu a majitelům tabletu nabízí pomocnou ruku. Lidé s nefunknčím iPadem mohou navštívit jakýkoliv autorizovaný servis, který se o výměnu displeje postará. Uživatelé přitom nemusí nic platit, opravu uhradí Apple, který na svém webu zároveň upřesňuje, že postiženy jsou pouze modely tabletu vyrobené mezi březnem a říjnem loňského roku.

Na úplný závěr dodejme, že výměnný program se týká i českých a slovenských uživatelů iPadu Air třetí generace a lze ho využít až do března příštího roku.

iPad Air má problémy s displejem. Apple ho zdarma vymění
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama