Je libo novodobé Commandos? Shadow Tactics: Blades of the Shogun nyní zdarma na Epicu
i Zdroj: Mimimi Games
Novinka Je libo novodobé Commandos? Shadow Tactics: Blades of the Shogun nyní zdarma na Epicu

Je libo novodobé Commandos? Shadow Tactics: Blades of the Shogun nyní zdarma na Epicu

Miroslav Ježek

Miroslav Ježek

11. 11. 2022 19:10

Potřebujete trochu rozproudit uvadající mozkové závity? Tento potomek legendárních Commandos by mohl dobře posloužit.

Reklama

Znáte doufám Commandos, ne? Stealth strategie z druhé světové, kde jste s pomocí několika specializovaných agentů (zelený baret, ostřelovač, špion) operovali v týlu nepřítele a vyváděli mu nepěkné věci. Tu jste vyhodili něco do povětří, tu šmikli SS generála nebo potopili repliku Bismarcku.

 Zábava na dlouhé předlouhé hodiny, jelikož vymyslet dokonalý plán zabralo moře času. A taky stovky použití komba Save/Load. Tu jste šlápli o krok vedle a nácíček vás viděl, výbušnina nezničila objekt, nebo se zpoza rohu vynořila hlídka o sekundu dřív a úsilí bylo ztracené. Když se však ďábelský plán podařil, zalilo nás opojení vlastní genialitou.

A to samé najdete i v Shadow Tactics: Blades of the Shogun, které můžete uzmout na Epicu. Staví na stejném principu jako Commandos, avšak v rozdílném prostředí a s jinými postavami. Už podle názvu je jasné, že to zavání orientální kuchyní a na monitoru budou létat vrhací hvězdice, tiše našlapovat ninjové a hulákat samurajové. Jinak ale najdete opět sbírku nápaditých misí, kde budete muset z logických závitů vyšroubovat řádné úsilí, abyste uspěli. A dvojka Save/Load vám bude také stát nerozlučně po boku.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama