Jedenáct her pro začátek školního roku 2017/18
i Zdroj: PCTuning.cz
Hry Článek Jedenáct her pro začátek školního roku 2017/18

Jedenáct her pro začátek školního roku 2017/18 | Kapitola 3

Jan Preclík

Jan Preclík

12. 9. 2017 03:00 19

Seznam kapitol

1. Úvod 2. Tradiční fotbálkové duo 3. Divinity: Original Sin II, Dishonored: Death of... 4. Marvel vs Capcom: Infinite, NBA 2K18 5. Project Cars II, Guild Wars 2: Path of Fire 6. Raid: World War II, Total War: Warhammer II

Léto pomalu odchází, dny se krátí, noci prodlužují. Školní docházka odstartovala a spolu s ní i vývojáři tradičně připravují herní pecky na spravení nálady. Vybrali jsme ty nejslibnější; letošní září si zasportujeme, zastřílíme, zazávodíme ve VR, navštívíme fantasy světy, staneme se superhrdiny a převálcujeme nácky.

Reklama

Divinity: Original Sin II

14. září 2017 opustí režim předběžného přístupu nástupce pokračování úspěšného dobrodružného izometrického RPG od Larian Studios. Dle ohlasů z předběžného přístupu se dá očekávat, že i tento díl se dočká masivního úspěchu.

K dispozici budete mít ve hře na výběr z pěti ras – lidské, plazí, elfí, skřetí nebo nemrtvých, se kterými budete brázdit svět, ve kterém každé vaše konání bude mít následky.  Herní svět nabídne absolutní volnost pohybu s možností mluvit s kýmkoliv, kdo se v něm nachází.

Přepracovaný byl i systém akčních bodů nesoucí název AI 2.0, těšit se můžete i na nová kouzla a přes dvě stovky skillů. Hra nabídne kromě single player režimu i multiplayer o čtyřech hráčích, kromě toho však i multiplayer v režimu split screen. 

Jsem si poměrně dost jistý, že více netřeba tuhle pecku představovat, většina jejích fanoušků už beztak koupila hru v předběžném přístupu. Cena hry je nastavena na 44,99 eur. Systémové požadavky finální verze jsou taktéž známy:

Minimální požadavky:

  • CPU: Intel Core i5
  • GPU: Nvidia GTX 550 / AMD Radeon HD 6XXX
  • RAM: 4 GB

Doporučené požadavky:

  • CPU: Intel Core i7
  • GPU: GeForce GTX 770  / AMD R9 280
  • RAM: 8 GB

Dishonored: Death of the Outsider

15. září 2017 vychází opět pod taktovkou Arkane Studios standalone titul ze světa Dishonored s názvem Death of the Outsider, který dějově navazuje na události z druhého dílu.

Tentokrát se stylizujete do role Billie Lurkové, aka kapitánky Megan Fosterové, kterou jste měli možnost potkat ve druhém díle, jejímž cilem je osvobodit zabijáka Dauda, za kterého jste si nepochybně zahráli v DLC The Knife of Dunwall. Společně pak půjdou po krku Outsiderovi, mysteriózní nadpřirozenou postavou, kterému paradoxně oba vděčí za své schopnosti.

Hratelností by se toto Standalone DLC nemělo příliš lišit od druhého dílu Dishonored. Opět půjde o stealth akci, během které se setkáte s řadou nových nepřátel. Oficiálně nejsou známy systémové požadavky, předpokládám však, že by se od původní verze neměly výrazně lišit.

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama