Klasické herní trháky, které můžete hrát zdarma
i Zdroj: PCTuning.cz
Hry Článek Klasické herní trháky, které můžete hrát zdarma

Klasické herní trháky, které můžete hrát zdarma | Kapitola 7

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

19. 5. 2016 03:00 23

Seznam kapitol

1. Zdarma neznamená free-to-play 2. Vesmírná řežba: Tyrian a Stargunner 3. Budovatelská óda: Railroad Tycoon a SimCity 4. Strategicky a takticky: C&C, RA a TS, S.W.I.N.E. 5. Dobývejte a kolonizujte: Ground Control a Enemy Nations 6. Od nás i sousedů: FishFillets a TeenAgent
7. Namáhejte hlavu: Lode Runner a Full Spectrum Warrior 8. Hurá na nácky: Wolf 3D a Hidden and Dangerous 9. Na hrdiny: TES II: Daggerfall, Ultima 4 10. Za dobrodružstvím: Beneath a Steel Sky a Dink Smallwod 11. Mad TV a další...

Máte chvilku nebo rádi prokrastinujete a chtěli byste si zapařit nějaké špičkové klasické hry? Chcete si zavzpomínat na to, co jsme hrávali? A nechcete za ně utrácet? Žádný problém. Dali jsme dohromady spoustu skvělých klasických komerčních her zvučných jmen, které vydavatelé uvolnili pro použití zdarma k vaší vlastní potřebě.

Reklama

Lode Runner Online: The Mad Monk’s Revenge

  • Žánr: logická plošinovka
  • Vývojář: Presage Software
  • Vydavatel: Siera Online
  • Rok vydání/freeware verze: 1995/2008

Klasické herní trháky, které můžete hrát zdarma
i Zdroj: PCTuning.cz

Cenami ověnčená hra Lode Runner Online: The Mad Monk’s Revenge je vylepšenou verzí hry Lode Runner: The Legend Returns, která přinesla několik drobných novinek a v názvu představenou online funkcionalitu. Co se týče hratelnosti, jedná se o zábavnou logickou plošinovku, což znamená nejen nutnost přesného skákání, ale také schopnost správně určit kdy koho zastřelit, kdy kam vylézt a kdy co sebrat. Pokud máte rádi výzvu, tady ji dostanete.

Zdarma stáhnout Lode Runner Online: The Mad Monk’s Revenge.

Full Spectrum Warrior

  • Žánr: taktická
  • Vývojář: Revolution Software
  • Vydavatel: Revolution Software
  • Rok vydání/freeware verze: 2004/2008

Klasické herní trháky, které můžete hrát zdarma
i Zdroj: PCTuning.cz

Full Spectrum Warrior je velmi zajímavě vyřešená týmová taktická hra, kdy se se svým týmem dostáváte přímo do akce, ovšem neovládáte jenom jednoho hrdinu, nýbrž celou jednotku. Zajímavé je, že tato hra byla jedním z prvních titulů, které psychologové používali k léčení post traumatické stresové poruchy u válečných veteránů.

Zdarma stáhnout Full Spectrum Warrior.

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama