klienti-o2-mohou-nyni-vyhodne-volat-do-celeho-sveta-na-slovensko-dokonce-neomezene
Novinka Klienti O2 mohou nyní výhodně volat do celého světa, na Slovensko dokonce neomezeně

Klienti O2 mohou nyní výhodně volat do celého světa, na Slovensko dokonce neomezeně

Mirek Kočí

Mirek Kočí

11. 5. 2019 13:00 2

Operátor nabízí několik možností, jak výhodně volat na zahraniční čísla. „Zákazníkům od loňského roku nabízíme balíček Chytré volání do zahraničí. Ten jim přináší výraznou úsporu, ať volají kamkoli na světě, nejen v rámci EU. Další možnost, jak volat do zahraničí výhodně, je využití volných minut v tarifech FREE Zlatý a FREE Platinový,“ popisuje ředitelka mobilního segmentu v O2 Silvia Cieslarová.

Reklama

Balíček Chytré volání do zahraničí za měsíční poplatek 199 korun nabízí neomezené volání na slovenská čísla a minutovou sazbu 3,50 korun do všech ostatních světových zemí.

Nejvyšší tarify FREE pak kromě velké porce mobilních dat a dalších výhod přinášejí každý měsíc volné minuty pro mezinárodní hovory – tarif FREE zlatý 300 minut a tarif FREE Platinový 600 minut.

Od 15. května, tedy od příští středy, pak O2 sníží spotřebitelům využívajícím mobilní tarify, předplacené karty i pevné linky sazby pro volání do zemí EU. Cenu za minutu volání O2 sníží na 5,89 korun, cena odeslané SMS do EU bude 1,86 korun.

Klienti O2 mohou nyní výhodně volat do celého světa, na Slovensko dokonce neomezeně
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: O2

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama