ktery-procesor-je-lepsi-34-procesoru-v-10-testech
Hardware Článek Který procesor je lepší? 34 procesorů v 10 testech

Který procesor je lepší? 34 procesorů v 10 testech | Kapitola 5

Štefek Petr

Štefek Petr

16. 4. 2007 01:00 122

Seznam kapitol

1. Průvodce světem výkonů procesorů 2. 3DMark 06 - CPU Score 3. Rendering - 3D Studio Max 8 4. Adobe Photoshop CS2 5. AVG File Scan
6. Multimedia - převod videa a zvuku 7. Výkon procesoru a hry 8. Kancelářské nasazení - PC Mark 05 9. Závěr - pro každého něco...

Dnešní článek je tak trochu výjimečný, neboť se jedná o menší hitparádu 34 modelů procesorů v 10 testech a pomůže vybrat ten správný procesor pro Vaše potřeby, ať už jste profesionál či hráč. Zastoupena je i zbrusu nová platforma AMD 4x4 jako soupeř Intelu a jeho quad-core.

Reklama

Antivirový systém AVG svým propracovaným spojením detekčních technik a nabídkou několika úrovní ochrany (kontrola pošty, kontrola souborů na disku, rezidentní ochrana při práci se soubory) představuje pro uživatele spolehlivou ochranu jeho počítače před virovým nebezpečím.

Který procesor je lepší? 34 procesorů v 10 testech
i Zdroj: PCTuning.cz

Který procesor je lepší? 34 procesorů v 10 testech
i Zdroj: PCTuning.cz

AVG File Scan je opět testem, který sice nemá nějakou významnější vypovídací hodnotu, ale aspoň je jasně patrné, že všechny procesory jsou víceméně vyrovnané a je jedno jestli máte quad či single core procesor. Když si necháte scanovat váš pevný disk o velikosti +-320GB, tak s klidem můžete jít na dobrý oběd a čas scanování vás prostě zajímat nemusí. Výraznější odstup od celého peletonu procesorů mají pouze stará dvoujádrová řešení Intelu na předešlé architektuře Pentia 4.

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama