kultovni-sci-fi-strategie-starcraft-je-zdarma-stazeni
Novinka Kultovní sci-fi strategie StarCraft je zdarma stažení

Kultovní sci-fi strategie StarCraft je zdarma stažení

Mirek Kočí

Mirek Kočí

19. 4. 2017 12:00 2

Tak jsme se nakonec přeci jenom dočkali! Z oficiálních stránek Blizzardu lze stáhnout zdarma plnou verzi originálního prvního dílu sci-fi strategie StarCraft společně s expanzí Brood War. Nabídka není časově omezená.

Reklama

Hra obsahuje patch ve verzi 1.18, který přináší možnost pomocí kláves Alt+Enter přepínat mezi fullscreenem a hraním v okně. Upraveno bylo i uživatelské rozhraní, je zde režim Observer a samozřejmě nechybí ani řada oprav chyb.

StarCraft je kultovní real-time strategie zasazená do sci-fi prostředí, která vyšla už v roce 1998. Na svou dobu šlo o nevídanou a náramně chytlavou záležitost, což ji dopomohlo stát se opravdovou legendou. V létě se navíc fanoušci StarCraft dočkají vydání remasterované verze, která zachová původní hratelnost, navíc ale nabídne detailnější grafiku včetně 4K textur, ukládání do cloudu nebo překlad do třinácti jazyků.

Originální StarCraft pro PC můžete stahovat zde a na Mac zde. O tom, že hra bude zdarma ke stažení, Blizzard příznivce informoval zhruba před měsícem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama