lenovo-oznamilo-vydani-sveho-noveho-high-end-smartphonu-vibe-z2-pro
Novinka Lenovo oznámilo vydání svého nového high-end smartphonu Vibe Z2 Pro

Lenovo oznámilo vydání svého nového high-end smartphonu Vibe Z2 Pro

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

6. 8. 2014 11:00 4

Lenovo oficiálně představilo svoji chystanou vlajkovou loď na poli chytrých telefonů. Jedná se o 6palcový smartphone Vibe Z2 Pro.

Reklama

Nový model by měl nahradit v nabídce Lenovo stávající Vibe Z1. Rozměry telefonu jsou 156 × 81,3 × 7,7 mm, což znamená, že se bude jednat o jeden z nejtenčích chytrých telefonů na trhu. Zmíněný 6" displej má rozlišení 2560 × 1440 pixelů a je typu IPS, což zaručuje slušnou reprodukci barev a dobré pozorovací úhly. 

Lenovo oznámilo vydání svého nového high-end smartphonu Vibe Z2 Pro
i Zdroj: PCTuning.cz

 

Uvnitř kovové šasi nalezneme SoC Snapdragon 801 (MSM897AC), které využívá čtyři procesorová jádra Krait 400 a pracuje na frekvenci 2,5 GHz. O grafický výkon se stará grafický čip Adreno 330. Procesoru sekundují 3 GB RAM pamětí a pro ukládání souborů a dat slouží 32GB vnitřní paměť.

Na zadní straně telefonu bychom měli najít 16Mpx fotoaparát s podporou optické stabilizace, duálním LED bleskem a schopností nahrávání 4K obsahu. Mezi další aktiva Vibe Z2 Pro patří také například 4G LTE modul a možnost vložení dvou SIM karet. O napájení smartphonu se stará 4000mAh baterie. 

K dostání by měly být tři barevné varianty smartphonu a to černá, zlatá a bílá. Na trh by se měl telefon dostat během září. Cenu bohužel zatím výrobce tají. 

Zdroj: NextPowerUp

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama