lg-tv-2019-ziskavaji-podporu-technologii-apple-airplay-2-a-homekit
Novinka LG TV 2019 získávají podporu technologií Apple AirPlay 2 a HomeKit

LG TV 2019 získávají podporu technologií Apple AirPlay 2 a HomeKit

Mirek Kočí

Mirek Kočí

11. 8. 2019 13:45

LG stává vůbec prvním globálním výrobcem televizí, který ve svých produktech podporuje technologii HomeKit. Aktualizace firmwaru se týká modelů TV vyrobených v letošním roce, konkrétně LG OLED, NanoCell TV a UHD s podporou ThinQ AI.

Reklama

Díky technologii AirPlay 2 si mohou majitelé televizorů LG AI ze zařízení iPhone, iPad či Mac pohodlně streamovat obsah přímo do svých televizorů, a to včetně podpory formátu Dolby Vision. V aplikaci Apple TV si mohou zákazníci vybírat ze svých oblíbených filmů a televizních pořadů nebo prohlížet fotografie přímo na televizní obrazovce. K poslechu se pak nabízí například Apple Podcasts, Apple Music či hudba z knihovny.

Systém HomeKit navíc umožňuje uživatelům pohodlně ovládat vlastní chytrou domácnost přímo ze svých Apple zařízení, a to pomocí aplikací Home nebo virtuální asistentky Siri. LG televizory s ThinQ lze snadno napojit k Home aplikaci, ze které mají uživatelé přístup k základním funkcím televizoru, jako je napájení, ovládání zvuku či zdroje obsahu. Televizory LG AI lze zároveň přidat do předvolených scén domácnosti i do uložených automatizací spolu s dalším HomeKit příslušenstvím.

Technologie Apple AirPlay 2 a HomeKit jsou dostupné na televizorech LG OLED a Nano-Cell ve 140 zemích již od minulého týdne, přičemž další aktualizace budou pokračovat v nadcházejících týdnech.

LG TV 2019 získávají podporu technologií Apple AirPlay 2 a HomeKit
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: LG

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama