Logitech G G435 LIGHTSPEED je lehký bezdrátový herní headset
i Zdroj: PCTuning.cz
Novinka Logitech G G435 LIGHTSPEED je lehký bezdrátový herní headset

Logitech G G435 LIGHTSPEED je lehký bezdrátový herní headset

Mirek Kočí

Mirek Kočí

14. 9. 2021 14:45

Značka Logitech G dnes představila nový lehký bezdrátový herní headset G435 LIGHTSPEED, který umožňuje hrát hry, poslouchat hudbu nebo komunikovat s přáteli, a to na různých platformách. Sluchátka budou dostupná v České republice v průběhu září za 1 990 Kč.

Reklama

Headset G435 váží pouze 165 gramů, je tedy dostatečně lehký a pohodlný k celodennímu nošení. Svým tvarem by měl dobře padnout většině lidí, optimální je však na menší velikosti hlavy, upozorňuje výrobce. Firma na sluchátka umístila také označení pravé a levé strany v Braillově písmu, aby zrakově postižení snadno poznali, která strana je která. Disponují i volitelným omezovačem hlasitosti.

Sluchátka mají 40mm akustické měniče a dvojici směrových mikrofonů, které umožní zesílit hlas a zároveň snížit šum na pozadí, abyste byli dobře slyšet. G435 se připojuje se přes LIGHTSPEED prostřednictvím 2,4GHz adaptéru s konektorem USB-A, ale zvládne pochopitelně i Bluetooth.

Nový bezdrátový headset G435 se vyrábí ve třech barevných kombinacích: černá + neonově žlutá, modrá + malinová a smetanově bílá + fialová. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama