logitech-g-predstavuje-novinky-pro-hrace
Novinka Logitech G představuje novinky pro hráče

Logitech G představuje novinky pro hráče

Mirek Kočí

Mirek Kočí

15. 6. 2017 09:30

Herní značka Logitech G oznámila uvedení dvou technologií, ze kterých budou mít radost všichni hráči. Powerplay je prvním systémem bezdrátového dobíjení pro myši, který poskytuje průběžné dobíjení během hraní her i při oddechu. Druhou inovací je Lightspeed, díky které získají myši bezkonkurenční odezvu. Síla signálu této bezdrátové technologie je údajně až 16× (o 12 dB) vyšší než u konkurence.

Reklama

Podle společnosti Logitech technologie Powerplay pojímá zcela novým způsobem možnosti bezdrátového dobíjení. Opouští stávající standardy pro bezdrátové dobíjení, jež vyžadují, aby dobíjené zařízení bylo umístěno v určitém místě, a během dobíjení jej nelze používat – systém Powerplay byl navržen s cílem zajistit nepřetržité dobíjení prostřednictvím podložky pro myš – a to i během hraní. Bezdrátové dobíjení využívá princip elektromagnetické rezonance, která vytváří energetické pole nad povrchem podložky o rozměrech 275 × 320 mm.

Energetické pole z podložky Powerplay je zachyceno a převedeno na nabíjecí proud pomocí modulu Powercore, který se magneticky přichytí na kompatibilní bezdrátové herní myši, včetně modelů G903 a G703. Ty jsou oba vybaveny špičkovým optickým snímačem PMW3366, který nabízí nulové vyhlazování, filtrování i akceleraci v rozsahu rozlišení DPI (200 až 12 000).

U modelu G903 je možné konfigurovat přiřazení příkazů tlačítkům a díky souměrnému tvaru, který je vhodný pro praváky i leváky, ho tak lze přizpůsobit pro prakticky jakýkoli styl uchopení: dlaní, zápěstím nebo konečky prstů. G703 má odlehčené, ergonomicky tvarované tělo s gumovými úchopy na levé a pravé straně. Myš můžete používat ihned po vybalení bez dalšího nastavování, nebo můžete tlačítkům naprogramovat funkce a herní příkazy podle svých představ pomocí obslužné aplikace Logitech Gaming Software (LGS). Samozřejmostí u obou myší jsou kvalitní spínače s životností až 50 milionů kliknutí.

Systém bezdrátového dobíjení Powerplay Wireless Charging System bude k dostání od poloviny září za doporučenou maloobchodní cenu 3 354 Kč. Očekává se, že bezdrátové herní myši Logitech G903 a G703 Lightspeed se začnou v České republice a na Slovensku u vybraných prodejců (Alza, Datart, CZC, HPTronic, NAY) nabízet ve stejnou dobu za doporučené maloobchodní ceny 4 654 Kč a 3 094 Kč.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama