Logitech představuje speciální edici periferií s motivy hry League of Legends
i Zdroj: PCTuning.cz
Novinka Logitech představuje speciální edici periferií s motivy hry League of Legends

Logitech představuje speciální edici periferií s motivy hry League of Legends

David Jiránek

David Jiránek

12. 10. 2021 15:00

Klávesnice, myš, podložka a sluchátka Logitech se zabarví do kombinace modré a zlaté v nové speciální edici inspirované MOBA titulem League of Legends. K dispozici budou 1. listopadu.

Reklama

Logitech přichází s již druhou speciální edicí periferií inspirovanou světem League of Legends. Letos společnost představila edici K/DA pojmenovanou podle stejnojmenné virtuální kapely složené z postav ze hry League of Legends. Nová speciální edice periferií dostala prvky přímo ze samotné hry.

Herní periferie League of Legends od Logitech G zahrnují mechanickou klávesnici PRO, herní sluchátka PRO X, bezdrátovou klávesnici PRO Wireless a velkou podložku G840 XL.

Mechanická klávesnice PRO disponuje GX tactile spínači, Lightsync RGB podsvícením a zejména speciálním vzhledem. Jde o TKL model, tedy verzi bez numerického bloku.

Myš Pro Wireless využívají profesionální esport hráči díky svému HERO 25K senzoru a bezdrátové technologii Lighspeed. Jde jinak o tvarově velmi jednoduchou myš vhodnou pro leváky a praváky. Speciální edice se liší zejména modrým zevnějškem se zlatými doplňky.

Třetím prvkem celé kolekce jsou drátová sluchátka Logitech Pro X s 50mm měniči a technologií Blue VO!CE. Z celé edice jde o periferie s největším množstvím zlatých prvků v čele s kovovými držáky mušlí. Sluchátka nabízejí virtuální 7.1 zvuk.

Celou edici uzavírá velká podložka pod myš G840 XL o rozměrech 900 × 400 × 3 mm. Ta nabízí dostatek prostoru pro myš i klávesnici.

Cena a dostupnost

České ceny zatím neznáme, na webu Logitechu je vidět datum 1. listopadu, což by mohlo avizovat příchod na náš trh. Vzhledem k tomu, že se K/DA sada dala u nás pořídit, zřejmě se tomu tak stane i v případě League of Legends edice.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama