majitele-nexusu-a-pixelu-hlasi-problemy-po-aktualizaci-na-android-7-1-2
Novinka Majitelé Nexusů a Pixelů hlásí problémy po aktualizaci na Android 7.1.2

Majitelé Nexusů a Pixelů hlásí problémy po aktualizaci na Android 7.1.2

Mirek Kočí

Mirek Kočí

19. 4. 2017 08:00 1

Na oficiálním fóru společnosti Google se začínají množit stížnosti uživatelů na operační systém Android 7.1.2 Nougat. Poslední aktualizace totiž na telefonech Google Nexus 5X, Nexus 6P, Google Pixel a Pixel XL způsobuje problémy se čtečkou potisků prstů, takže uživatelé nemohou využívat důležitý bezpečnostní prvek.

Reklama

K uvolnění Androidu 7.1.2 došlo během ledna, ovšem v tu dobu nejnovější verzi operačního systému využívali pouze nadšenci, neboť firmware se nacházel ve stavu beta. Pro širokou veřejnost update vyšel až na začátku dubna a bohužel se ukázalo, že není bez chyb. Mnozí uživatelé si stěžují na to, že jim znefunkčnil čtečku otisků prstů, respektive že neumožňuje přidání nového otisku.

Není to poprvé, co nejnovější verze operačního systému Android přinesla problémy. V minulosti jsme již byli svědky toho, že po updatu si uživatelé stěžovali na funkčnost fotoaparátu či chyby při využívání Bluetooth a LTE. Vždy však veškeré neduhy opravila následující aktualizace a dá se předpokládat, že jinak tomu nebude ani tentokrát.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama