mass-effect-3-odlozen-hra-vyjde-v-roce-2012
Novinka Mass Effect 3 odložen. Hra vyjde v roce 2012

Mass Effect 3 odložen. Hra vyjde v roce 2012

Mirek Kočí

Mirek Kočí

5. 5. 2011 14:00 7

Důvodem odkladu je úprava herních mechanismů, tvrdí vydavatelství EA. Kromě neradostné zprávy byly zveřejněny i dva zánovní screenshoty.

Reklama

Na internetu se včera objevily dva nové obrázky z připravovaného pokračování epického RPG s názvem Mass Effect. A vypadají perfektně. K tomu navíc reagovalo i samotné vedení herního studia Bioware, když na oficiálním diskuzním fóru založilo téma s názvem „dva nové screenshoty a nové informace o datu vydání“.

Casey Hudson, výkonný producent série Mass Effect, v něm potom uvedl: „Dnes jsme potvrdili, že Mass Effect 3 bude uveden v prvním čtvrtletí roku 2012. Vývojáři se dále soustředí na to, aby stvořili největší a nejvýznamnější díl série“.

Herní studio skutečně nikam nepospíchá; pro hráče jen dobře. Za posunutím původního termínu může být i to, že koncem roku vyjde řada silných titulů mezi kterými by Mass Effect 3 tak nevynikal. Navíc, veleúspěšný druhý díl byl také uveden v lednu a nijak mu to neuškodilo. A dobře se prodává i pokračování Dead Space. Vydavatelství ale ujišťuje: „Důvodem odkladu je úprava herních mechanismů“.

Velitel Shepard se tedy nakonec trochu opozdí, ale my mu odpouštíme, protože záchrana lidstva určitě bude stát za to.

Nepřehlédněte:

Mass Effect 3 odložen. Hra vyjde v roce 2012
i Zdroj: PCTuning.cz
Mass Effect 3 odložen. Hra vyjde v roce 2012
i Zdroj: PCTuning.cz

 

pro zvětšení klikněte

Zdroj: 1 2

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama