mimozemske-rozsireni-contact-pro-arma-3-prave-pristalo-na-steamu-a-v-bohemia-store
Novinka Mimozemské rozšíření Contact pro Arma 3 právě přistálo na Steamu a v Bohemia Store

Mimozemské rozšíření Contact pro Arma 3 právě přistálo na Steamu a v Bohemia Store

Mirek Kočí

Mirek Kočí

26. 7. 2019 17:00 1

České studio Bohemia Interactive oznamuje, že očekávané DLC Contact pro titul Arma 3 je od dnešního dne dostupné pro hráče po celém světě. Novinky, které rozšíření Contact nabízí, představuje rovněž launch trailer.

Reklama

V kampani First Contact se hráči vžijí do role operátora dronů NATO sloužícího ve fiktivní východoevropské zemi Livonia. Po objevení neznámého podpovrchového objektu a náhlém vstupu mimozemské lodi do naší atmosféry je hlavní hrdina vyslán, aby tuto mimozemskou přítomnost prozkoumal. Priority? Zjistit kdo jsou, a proč jsou tady. Uprostřed veškerého napětí a chaosu se však nevyhnutelně rozvíjí ozbrojený konflikt.

I když hráči během kampaně narazí na bojové mise, ve značné části příběhu se obejdou bez střílení. Obsluhovat budou například vzorkovací laser a sondu vozítka UGV pro studium mimozemských anomálií nebo zařízení pro kontrolu magnetického spektra Spectrum Device. Tento prostředek elektronického boje může být použit pro shromažďování informací, rušení komunikace či matení nepřítele.

Kromě příběhové kampaně nabídne nové DLC Contact spoustu rozšíření samotné Arma 3 v sandboxovém módu. Jedním z hlavních lákadel je nová mapa o rozloze 163 kilometrů čtverečních zahrnující opuštěnou vojenskou oblast Nadbór v polsky mluvící zemi Livonia. Letní mapa ležící v mírném podnebném pásu se skládá z lesů, polí, měst, železnic, řeky Biela a dalších dominant, jako je stará továrna na střelivo, opuštěná radarová stanice či několik bunkrů z druhé světové války.

Další novinky, které DLC Contact do hry přináší, jsou dvě frakce: Livonské obranné síly a ruští Specnaz. Přibylo také pět zbraní, dvě vozidla, rozmanité vybavení a řada bezplatného obsahu pro všechny hráče Arma 3, včetně více než stovky nových dekorací a terénních objektů. Ty potěší rovněž tvůrce obsahu, kteří je mohou použít ve svých projektech. Novou mapu Livonia lze rovněž využít ve většině multiplayerových módů (Zeus Game Master, Combat Patrol a Warlords).

Skutečně oddaným fanouškům je pak k dispozici také sběratelská edice Arma 3 Contact: Collector´s Edition. Tato limitovaná edice zahrnuje základní hru (Deluxe Edition), DLC Contact, odolnou krabičku, tištěnou mapu, vysílačky a pár alobalových čapek.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama