moba-hra-od-blizzardu-se-blizi-zname-datum-jejiho-vydani
Novinka MOBA hra od Blizzardu se blíží, známe datum jejího vydání

MOBA hra od Blizzardu se blíží, známe datum jejího vydání

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

21. 4. 2015 15:00 10

Společnost Blizzard Entertainment oznámila přesné datum vydání MOBA hry Heroes of the Storm a datum spuštění otevřené bety. A k tomu navrch přidala lákavý trailer.

Reklama

Free-to-play MOBA hry Heroes of the Storm se dočkáme 2. června. Pokud jste na tuto hru však hodně natěšení, můžete se přidat do otevřené bety, která odstartuje 17. května. 

Heroes of the Storm se sice řadí do žánru MOBA her, ale oproti League of Legends a DOTA 2 by měla být dostatečně originální na to, aby dokázala přitáhnout větší počet lidí. O tom svědčí i údaje ze serveru MMO Champion, podle nichž se do předchozí beta verze přihlásilo přes 9 milionů lidí. A to se prosím jednalo o uzavřenou betu.

Vedle pozměněných herních principů by hlavním lákadlem Heroes of the Storm měly být hrdinové z univerza Warcraftu, StarCraftu, Diabla a dalších her Blizzardu. 

Při spuštění hry bude k dispozici více jak 30 hrdinů a rovných 7 map. Potvrzené jsou pak dva herní módy – jeden kooperativní, v němž hráči bojují proti AI ovládaným postavám, druhý potom klasický kompetitivní.

Blizzard taktéž počítá s protlačením Heroes of the Storm jakožto esportovní disciplíny. Zdali se mu to opravdu povede, uvidíme až v následujících měsících, vzhledem k dosavadním úspěchům Blizzardu bychom se ale ani moc nedivili. Jak to vidíte vy?

Zdroj: GameSpot

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama