mobilni-router-netgear-nighthawk-m5-s-5g-a-wi-fi-6-pripoji-az-32-zarizeni
Novinka Mobilní router Netgear Nighthawk M5 s 5G a Wi-Fi 6 připojí až 32 zařízení

Mobilní router Netgear Nighthawk M5 s 5G a Wi-Fi 6 připojí až 32 zařízení

Mirek Kočí

Mirek Kočí

18. 11. 2020 13:13

Společnost Netgear uvádí na český a slovenský trh nový LTE mobilní router Nighthawk M5 s podporou technologií 5G a Wi-Fi 6. Díky tomu novinka nabízí rychlé internetové připojení pro až 32 zařízení současně.

Reklama

Mobilní router Nighthawk M5 je vybaven technologií 5G LTE Cat 22 s 4x4 MU-MIMO a 256-QAM, která poskytuje LTE připojení o rychlosti stahování dat až 4 Gb/s. Podpora Wi-Fi standardu Wi-Fi 6 pak umožňuje toto připojení sdílet s až 32 zařízeními současně. Součástí zařízení jsou také dva TS-9 konektory pro zapojení dodatečných externích antén, USB port a gigabitový ethernetový port s možností propojení routeru se stávajícím domácím routerem v momentě, kdy klasické kabelové, optické či DSL připojení není zrovna k dispozici.

Mobilní router Netgear Nighthawk M5 s 5G a Wi-Fi 6 připojí až 32 zařízení
i Zdroj: PCTuning.cz

Nighthawk M5 lze snadno konfigurovat, spravovat a monitorovat prostřednictvím 2,4" barevného dotykového displeje a mobilní aplikace Netgear Mobile. Obě možnosti nabízejí vedle ovládání klíčových funkcí zařízení také nepřetržitou kontrolu využití dat či prohlížení multimediálních souborů na mobilním routeru a jejich přehrávání na vybraném mobilním zařízení. Zabezpečení routeru obstarává řada pokročilých bezpečnostních funkcí, jako jsou WPA/WPA2/WPA3, VPN, oddělený přístup pro hosty, rodičovská kontrola a další. Nighthawk M5 obsahuje také 5040mAh Li-ion akumulátor, díky němuž zařízení zvládne až třináctihodinový nepřetržitý provoz na jedno nabití.

Cena a dostupnost

Mobilní router Nighthawk M5 je k dostání za 24 700 korun s DPH.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama