msi-870a-gd60-aneb-hydra-i-pro-amd
Novinka MSI 870A-GD60 aneb Hydra i pro AMD

MSI 870A-GD60 aneb Hydra i pro AMD

Michal Kleman

Michal Kleman

3. 3. 2010 19:00 1

Společnost MSI na veletrhu CeBIT představla novou desku, která umožní zapojení karet ATI a nVidia v systému s procesorem AMD.

Reklama

Představená novinka s označením MSI 870A-GD60 Hydra je založena na čipové sadě AMD 870 a je určena pro procesory AMD do patice AM3. Pro napájení je vyhrazeno deset fází, samozřejmě nebude chybět úsporná technologie APS (Active Phase Switching). K CPU můžete připojit až čtyři moduly operační paměti typu DDR3. SoC Lucid Hydra, který je normálně skrytý pod heatsinkem, přidává další PCI-Express linky a umožní osadit do dvou PCI-Express 2.0 x16 slotů grafické karty různých výrobců.

MSI 870A-GD60 aneb Hydra i pro AMD
i Zdroj: PCTuning.cz

První deska s Hydrou pro procesory AMD se může pyšnit také šesti SATA 6.0 Gbps porty, Gigabitovým Ethernetem a integrovanou osmikanálovou zvukovou kartou. Jestli nebude tato deska trpět "porodními bolestmi," jako tomu bylo u desek MSI Big Bang Fuzion a Trinergy, dočkáme se jí pravděpodobně během příštího měsíce. Zdroje neodhadují cenu této novinky, ale dle užitého čipsetu a výbavy by mělo jít o mainstreamovou desku, takže cenovka na této desce by neměla být nijak horentně vysoká.

Podle Tweakers

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama