MSI Afterburner dostal velký update a podporu grafik NVIDIA RTX 40 a AMD RX 7000
i Zdroj: MSI
Novinka MSI Afterburner dostal velký update a podporu grafik NVIDIA RTX 40 a AMD RX 7000

MSI Afterburner dostal velký update a podporu grafik NVIDIA RTX 40 a AMD RX 7000

Miroslav Ježek

Miroslav Ježek

21. 4. 2023 14:25 3

Přitom to bylo s programem nahnuté všelijak. Sankce proti Rusku způsobovaly problémy s placením programátora, ale jak se zdá, řešení se našlo.

Reklama

Psali jsme o tom před nějakou dobou, programátor Unwinder, který Afterburner tvoří, nedostal od MSI pěkně dlouho zaplaceno právě kvůli sankcím. Zdálo se, že program ustrne a zahyne, ale na to byl příliš populární a MSI si je toho vědomo. Zřejmě proto nalezli řešení, vývojář dostal bakšiš a tak tu máme po roce velký update. Nejzásadnější je podpora nových generací GPU, tedy RTX 40 a RX 7000 a nechybí ani Intel Arc. AMD i NVIDIA se nechají pomocí programu tunit až do aleluja a zpátky, ale Arc grafiky jsou omezeny pouze na monitorování stavu kvůli limitacím v Intelovském API.

Hromada dalších vylepšení byla přidána, opraveny bugy, Riva Tuner Statistic Server (zobrazení statistik na monitoru) byl updatován rovněž. MSI Afterburner je program, bez kterého se žádný pařan a tuner neobejde, ale dávejte pozor na falešné stránky nabízející Afterburner ke stažení. Může se stát, že bude infikovaný malwarem a softwarem pro těžbu kryptoměn. Vždy stahujte z oficiálních stránek MSI nebo od Guru3D, kde jsou i aktualizované vývojové verze.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama