MSI Master Overclocking Arena 2009
i Zdroj: PCTuning.cz
Návody Článek MSI Master Overclocking Arena 2009

MSI Master Overclocking Arena 2009

Z. Obermaier

Z. Obermaier

21. 5. 2009 00:00 17

Seznam kapitol

1. Kvalifikace - pouze on-line a pro každého 2. Pravidla kvalifikace - SuperPi 3. Kvalifikace 3DMark 2001SE - Build 330

Po několika týdnech domlouvání je to konečně jisté. Česká a Slovenská republika se zúčastní světového klání v přetaktování, tentokráte pod záštitou společnosti MSI. Každý z vás má šanci se dostat na finále do Pekingu, které se uskutečni za pár měsíců. Kvalifikace CZ a SK týmů začíná dnešním dnem pod dohledem našeho serveru.

Reklama
MSI Master Overclocking Arena 2009
i Zdroj: PCTuning.cz

Vloni uspořádalo MSI celosvětovou soutěž v přetaktování pod názvem MSI Master Overclocking Arena 2008, zde je webová stránka soutěže. Z Evropy se do užšího výběru dostali tři týmy, řecký, francouzský a turecký. Z našich končin se nezúčastnil nikdo, což je určitě škoda. Evropské finále vyhrála populární dvojice z Řecka, GPRHellas a Hipro5 - oba jsem viděli i na GOOC nedávno v Praze. Kompletního finále na Tchajwanu se zúčastnilo 13 týmu z celé planety. Absolutním vítězem celé akce se stal tým z Indonésie.

MSI Master Overclocking Arena 2009
i Zdroj: PCTuning.cz

Hlavní cenou byla kopa hardware a 3000 dolarů v hotovosti. Na obrázku vidíte vítězný tým při přebírání svých cen. Protože v boji hardwarových firem je marketing zbraní číslo jedna a akce se mnohým účastníkům velmi líbila, přistoupilo MSI letos k jejímu pokračování.

MSI Master Overclocking Arena 2009
i Zdroj: PCTuning.cz

V tuto chvíli ještě nejsou známé konkrétní podmínky absolutního finále, ovšem něco již dané je. Finále se tentokrát uskuteční v kontinentální Číně, přímo v srdci země neomezených možností - v Pekingu. Podle zákulisních informací hlavní cena letošního kola také nabobtnala a zdvojnásobila se na 6000 dolarů v hotovosti. K souboji nejlepších taktovačů planety dojde v polovině září tohoto roku, do té doby proběhne mnoho regionálních i místních kvalifikačních kol a my jsme právě na počátku jednoho z nich.

Kvalifikace pro každého - online

Pro ČR a SK nebude ale probíhat žádná velká veřejná soutěž ani klání, veškeré kvalifikace a výsledky se budou posílat pouze online. Ze všech zaslaných výsledků se pak vybere nejlepší tým, tedy dva zástupci a ti pojedou na třídenní Evropské finále do Německa, které se uskuteční 17 - 19.7. (pozor, datum se změnilo!). Může se tedy zúčastnit naprosto každý s jakýmkoliv chlazením a výbavou (viz podmínky v příští kapitole). Jak uvidíte, nejsou diskriminování ani majitelé průměrných komponent a šanci mají skutečně všichni. Kvalifikace se otevírá dnes a končí za necelý měsíc - 13.6.2009. V ten moment přejdeme k počítání skóre a vyhlásíme dva šťastné vítěze. Jak výsledky spočítáme se také dozvíte v další kapitole.

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama