msi-vortex-miniaturni-herni-pc-inspirovane-mac-pro-se-dvema-grafikami
Novinka MSI Vortex: miniaturní herní PC inspirované Mac Pro se dvěma grafikami

MSI Vortex: miniaturní herní PC inspirované Mac Pro se dvěma grafikami

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

14. 1. 2016 19:30

Společnost MSI představila svůj nejnovější produkt spadající pod značku MSI Gaming. Jedná se o kompaktní herní počítač Vortex, který je do jisté míry inspirovaný počítačem Mac Pro od Applu.

Reklama

Komponenty jsou totiž poskládány do skříně kulovitého tvaru, která je vyvedena v barvách typických pro sérii Gaming - v kombinaci černé a červené. Skříň je rozdělena na tři části a komponenty jsou uspořádány podél stěn, aby byl středem zajištěn průtok vzduchu. Proto je také vršek skříně perforovaný. Celkový design dokreslují RGB LED diody Vortex osvěcující pruhy na bocích Vortex. 

MSI Vortex: miniaturní herní PC inspirované Mac Pro se dvěma grafikami
i Zdroj: PCTuning.cz

V základní konfiguraci MSI Vortex bychom se měli dočkat čtyřjádrového procesoru Intel Core i5 z rodiny Skylake společně se dvojicí grafických karet GeForce GTX 960. Nejvyšší dostupná varianta pak bude osazená CPU Intel Core i7-6700K a grafický výkon zde bude zajišťovat dvojice GeForce GTX 980 zapojených do konfigurace SLI. 

MSI se u Apple Mac Pro neinspiroval pouze tvarem své šasi, ale také cenou, která je poměrně vysoká. Za základní model zaplatíme zhruba 2 000 dolarů. U nás by se tak mohl objevit za částku přesahující 60 000 Kč. 

Zdroj: techGage

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama