Na Diablo stylově, SteelSeries představuje limitovanou edici herních periferií a doplňků
i Zdroj: SteelSeries
Novinka Na Diablo stylově, SteelSeries představuje limitovanou edici herních periferií a doplňků

Na Diablo stylově, SteelSeries představuje limitovanou edici herních periferií a doplňků

David Jiránek

David Jiránek

23. 5. 2023 18:00

Také už si plánujete volno na červnové vydání Diabla? Očekávaný titul od Blizzardu můžete pařit také se stylovým příslušenstvím v démonické rudé. SteelSeries představuje limitovanou edici pro PC hráče i konzolisty.

Reklama

Než se pustíme do ukázky limitované edice, je třeba zmínit, že k níže vypsaným produktům získáte také exkluzivní kosmetické doplňky přímo do Diabla 4.

Jako první zde máme oblíbený bezdrátový headset Arctis Nova 7 Wireless Diablo IV Edition. Základní černý design zde krásně doplňují krvavě rudé doplňky nejen na náušnících, ale také u pásku pod hlavovým mostem. Výrobce měl cit pro detail, do červena totiž zbarvil například ovládací prvky.

Do ruky vám pak padne myš Aerox 5 Wireless Diablo IV Edition. Zde se výrobce soustředil na sekundární tlačítka, která získala červený nádech. Uprostřed myši nalezneme logo hry a primární tlačítka mají speciální výřez. Od základního modelu se také liší perforovaná část na zádech. Už na první pohled tak jde o unikátní model.

Samozřejmě nechybí ani speciální podložka QcK Heavy XXL Diavlo IV Edition s motivem vstupní brány do virtuálního světa Sanctuary. S plochou 900 × 400 mm nabízí dostatek prostoru pro myš i klávesnici.

Stylovým doplňkem je pak klávesa SteelSeries Artisan z limitované edice Diablo IV. Inspirována hell gate a vyrobena ze slitiny zinku, tato klávesa ozvláštní vaši klávesnici, a navíc budete vlastnit sběratelský kousek. Emblém 3D démona se totiž vyrobí v limitovaném množství 2 000 kusů.

Na závěr je k dispozici doplněk speciálně pro konzolisty a hráče preferující gamepad. Jde o unikátní krvavě červené gripy s motivem Diabla IV. V den vydání navíc můžete zakoupit také speciální sběratelskou edici s pouzdrem Heroes Cube.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama